Puzsér Róbert a Csillag születik zsűritagjaként robbant be az országba, azóta kioszt boldogot, boldogtalant, legutóbb a VIVA Comet szerencsétlenjeit. Itt az alkalom, hogy magát, vagy barátait ostoroztassa az őszinte megmondóemberrel! Elkészült a Puzsérgenerátor!

Képzelje magát abba a helyzetbe, hogy írtak önnek egy kicsit elavult alapokon nyugvó, közhelyhegyekkel megtűzött szövegű számot, amit ön boldogan előad viszonylag sok ember előtt. Nagyjából, mint ahogyan azt a VIVA Comet fellépőinek nagy része tette .

Ha gondolja, gyakoroljon kicsit tükör előtt a jobb hatás érdekében! Ezután írja be a nevét a generátorunkba, és rögtön megtudja, hogyan értékelné a produkcióját a Csillag születik kemény zsűritagja, Puzsér Róbert!

Név:

A zsűritag műsorbeli megnyilvánulásait elemezve jutottunk arra, hogy a legjellemzőbb rá, hogy feltesz egy költői kérdést, majd hozzáfűz egy sommás véleményt. Ezek a mondatok általában nagyot ütnek, de nem mindig kifinomult kritikai megfigyelések. Sokkal jobban jártak azok a versenyzők, akiket a rá szintén jellemző, hosszú körmondatokban alázott. Ilyenkor a megfogalmazás pontosabb volt, könnyebben érthető volt a kritika.

Egyébként a már említett VIVA Cometen fogalmazta meg nagyon jól, hogy mennyire komolyan gondolja magát. “Hol érdemes detonálni? Nyilván a póknak a fészkében. Magamra kötözöm a bombát. Az elmúlt húsz évben hány embert hívtak meg, hogy mocskolja őket? Ők is nézettséget akarnak generálni, mert a Puzsér most egy olyan mém, ami ezt hozza. Én meg, ha kérik, itt helyben elküldöm őket a kurva anyjukba” - mondta akkor Puzsér. Reméljük, nem veszi rossz néven, hogy egy kicsit lazábban vettük a dolgot.