horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Parkolóban vetkőzött a Gengszterkorzó jónője

2012.11.26. 11:10

Paz de la Huerta hírhedt vad és gyakran kiszámíthatatlan viselkedéséről. A színésznő hozta szokásos formáját, és egy nyilvános parkoló kellős közepén cserélt bikinit pénteken – írta az ohnotheydidnt.livejournal.com. A 28 éves Paz de la Huerta még cigarettázott és mellbimbót is villantott, miközben virágmintásból feketébe vedlett át, ám végül egy nyilvános fürdőben fejezte be az öltözést.

Paz de la Huerta egyébként Lucy Danzingert alakította a Boardwalk Empire első két évadjában, aki nem volt más, mint Nucky Thompson egykori szeretője, valamint a meglehetősen instabil nyomozó, Nelson Van Alden gyermekének anyja. Két évad után azonban a HBO nem szerződött le vele a harmadik évadra, pedig a nézők bizonyára élvezték, hogy de la Huerta szívesen mutogatta magát pucéran a sorozatban. A színésznő ettől függetlenül nem tűnt el a színről, legközelebb Malin Akerman és Matt Dillon oldalán láthatjuk az Inferno: A Linda Lovelace Story című filmben, ami előreláthatóan jövőre kerül mozikba. "Nem Linda Lovelace-t fogom alakítani" – mondta korábban a színésznő az Esquire magazinnak. "A rendező mindenképp szerepeltetni akar a filmjében, azt azonban még nem döntöttük el, hogy kit fogok játszani."