Fábry távozása után az RTL Klub showman nélkül maradt. A pletykák szerint Puzsér Róbert neve merült fel, de ezt a csatornánál cáfolták. Hajós Andrással viszont tesztadás is készült - írja a Bors.

A velvet korábban megszavaztatta az olvasókat, ezek szerint Kóhalmi Zoltánnak kéne Fábry helyébe lépnie. Szavazataik alapján Hajós a második legtöbb szavazatot kapta.

A csatorna programigazgatója Kolosi Péter szokás szerint nem foglalt állást az ügyben, mindössze annyit mondott, hogy "Nem tudok ezzel kapcsolatban semmit mondani"

A zenészt menedzsere Kende-Hofherr Krisztina is csak annyit jegyzett meg, hogy "Hajós András ott van a Heti Hetesben, és a csatorna 15. születésnapját is ő vezette. Egyéb műsorokkal kapcsolatos kérdések jelenleg nem aktuálisak."

Ehhez képest Hajós részletesen kifejtette a véleményét. "A próbaadás nem porosodik, hanem nem tetszett az RTL-nek. Nem csodálom, mivel fél gőzzel csináltam, mert nem adtak szabad kezet, és nem tettek üzleti ajánlatot, így nem tudtam komolyan venni a felkérést. ­Rá­adásul nem hiszem, hogy a csatornának kell ilyen műsor, mert nem lehet vele sok pénzt keresni. Nekem mindenki azt mondja, beleértve az RTL Klub programigazgatóját, Fábryt, Friderikusz Sándort és Kovács Kristófot, hogy jelenleg egyedül én vagyok erre a feladatra alkalmas, mégsem kapok ajánlatot.Ezt a mai televíziózás nem szereti, szófogadó, szép fiataloktól pörög ma a biznisz, akik mindenre hajlandók."