Áttevődött a tévézés a netre, legalábbis az egyedül tévézés fogalma kicsit átalakult, ezt a Voice utolsó párbajánál tökéletesen végig lehetett követni. Nem utolsósorban az egyébként kicsit unalmasra sikeredett utolsó párbaj a közösségi oldalakat olvasva sokkal élvezhetőbb lett. A tehetségkutató Facebook oldalának szerkesztői percről percre közvetítették a történéseket, de annyira igazodtak a műsor rendjéhez, hogy még azt is kiírták reklámidőben, hogy Hamarosan folytatjuk!.

Azok is mindent tudhattak azonnal a műsorról, akik nem nézték azt a tévében, az elhangzott dalok pár percen belül felkerültek a Facebookra. A kommentelők pedig ahogy azt kell, lájkoltak, vitáztak, kritizálták a versenyzőket, vagy épp imádták őket. A Twitter is pörgött, percenként írt valaki valamit a mikroblogjára, felcímkézve a műsorban látott taggel. Az egyik SP-fan csaj azt írta ki, hogy korábban szerelmes volt az egyik versenyzőbe, Bűdi Szilárdba, egy másik kommentelő azt írta, szerinte menjen vissza az énekes a Nóta TV-re (ott volt műsorvezető - a szerk.).

Gyakorlatilag ezzel teljesen megváltozott az egyedül tévézés fogalma, van kivel megosztani a véleményt, ráadásul azonnal reagál valaki. Amíg eddig olyan nagyobb eseményeken pörögtek ennyit a kommentelők mint az olimpia, mára már a hazai tehetségkutatók is legalább annyira megmozgatják az embereket.

A zsűritagok csapata teljes, a második esélyért induló énekesek többsége bejutott az élő műsorba. Mindegyik zsűritagnál van egy-egy húzónév, így ahogy azt már hetekkel ezelőtt előre lehetett látni, Fatima, Nádor Dávid, Veres Mónika és Kriszta Réka Piroska között dől majd el, ki lesz a Voice nyertese - kezdődnek az élő műsorok a 24 versenyzővel.