Úgy néz ki, már a nagy magazinok is készülnek a világ végére, mert a címlapokba nem tettek annyi munkát, mint amennyi szükséges lett volna. Illetve lehet, hogy túl sok munkát fektettek beléjük, például a brit InStyle magazin esetében, aminek a címlapképén az öregedni képtelen Gwyneth Paltrow szerepel, és egy kissé megszaladt az arcán a Photoshop. Azt még elnézzük, hogy a bőre olyan, mint egy guminőnek, de abban szinte biztosak vagyunk, hogy a színésznő szeme nem pont így helyezkedik el az arcán.

Az amerikai Glamour magazin is érdekes fotót tett a címlapjára. Itt speciel nem a túlzásba vitt Photoshop-munka tűnik próblémásnak, inkább a fotós választott érdekes (vagy inkább rossz) szöget, ami miatt a muff-villantó Anne Hathaway feje legalább kétszer akkorának tűnik, amint amekkora az valójában. Ami még meglepőbb, hogy az alapjáraton elég csontos színésznőnek ezen a képen formás combjai vannak, és a karja sem tűnik olyan vékonynak, mint ezen a képen.

Ki van az Elle címlapján?

A brit Elle címlaplány választása pedig azért érdekes, mert elsőre rá sem ismertünk a képen szereplő hölgyre. Ha ön sem tudja először eldönteni, hogy kit lát a fotón, szavazzon, és próbáljon meg nem csalni azzal, hogy beüti a Google-be. Annyit segítünk, hogy eláruljuk, a nő élőben is szőke, és már egyáltalán nem fiatal. Megvan?