"Igen, igaz, koponyaalapi sérülésem van, és kórházban vagyok. A rendőrök kihallgattak, őt elvitték,  és letartóztatták. A 60 éves tata volt az, a szomszédom" – mondta a Velvetnek Baukó VV Éva, akit nemrég édesapja költöztetett haza Békéscsabára. "Visszajöttem egy videóklip forgatására, amivel pénzt kerestem volna. Megkértem a Tibit (a 60 éves szomszéd - a szerk.), hogy hadd alhassak nála 2-3 napig. Nem gondoltam volna, hogy meg fog verni. Három-négy napig bent leszek a kórházban." A szomszéd az a férfi, aki a rendőrséget értesítette akkor, amikor VV Éva lakását kirabolták, a valóságshow szereplő állítólag rendszeresen tárva-nyitva hagyta az ajtaját.

A Velvet a rendőrségtől megtudta, egy nő koponyaalapi sérüléssel került hétfő délután kórházba, az orvos értesítette a XIV. kerület kapitányságot. A rendőrök kimentek a helyszínre, egy férfit meghallgattak, azonban ő tisztázta magát. "Szakértőket vonnak be, hogy megállapítsák, mi történt" – mondta az ORFK sajtóügyeletese.

A Való Világból ismert Baukó Éva azt is elmondta, elege van a szemétségből, és mindabból ami vele történik. Pár hete volt lakótársa teregette ki a szennyest, és arról beszélt a magazinoknak, hogy VV Éva megtépte őt részegen, pusztán féltékenységből. Baukó elmondta, a lakótársnő minden kaját megevett, bulímiában szenvedett.