horoszkóp

Bódi Sylvi meztelen naptárt fotóz

2012.12.18. 19:37

A glammodell nem csak utazgat és meztelenkedik, dolgozik is (a sok szörfözés mellett) a távoli fehérhomokos strandokon és buja dzsungelekben. Bódi nemrég egy életlen képet posztolt Facebbookján, melyen meztelen alakja épp hogy kivehető: a kép éles változata talán új naptárának része lesz.

„NAPTÁR, amilyen még sosem volt. :) A mayák is 2012 decemberéig csinálták meg naptárukat, ezért tavaly én is úgy döntöttem, hogy követem eme különleges civilizáció példáját és nem adok több ki kalendáriumot. De menet közben az történt, hogy engem megihletett a "világ vége". Na, nem a mi világunknak a vége, hanem a világ másik végén ért élmények és energiák. :) Megszületőben van egy olyan képanyag, ami teljesen mást mutat meg belőlem és Földünkből” – írja Bódi a közösségi oldalon.

Szóval lesznek végre profi monokinis képek is róla és fehér melléről, hurrá! Úgy tippeljük, talán valamilyen macskás fotó is készül majd a naptárba, melyhez a modell Facebook fanklubján keresztül juthatnak majd hozzá az elkötelezett Bódi-rajongók.

bódinaptár
Fotó: Facebook