Az előző adásban Bence és Melinda Velencében romantikázott, Szilveszter gazda Rékát választotta, aki ezután gyorsan fanyalogni kezdett. Tomi gazda és Enikő a szülők nélkül mentek a Horvát tengerpartra, ahol elég valószínű, hogy szex is volt. András gazdát pedig átverte Orsi, aki Bécsben ébredt rá, hogy nem tudna parasztasszony lenni, mert a gazda nem ismeri fel a nagy márkákat.

Lilu a mostani, és sajnos befejező adásban meg is látogatta András gazdát, hogy mellette legyen, mikor Orsi visszamenekül a nagyvárosba. Orsi elmagyarázta Lilunak, az volt a baj, hogy nem volt romantikus álma Andrásról, és nem vágyakozó nőként feküdt le aludni. "Milyen jó lett volna, ha adott volna egy pofont, mert akkor legalább tudtam volna, hogy ezt így megbeszéltük" − árulta el Orsi, aki ezek szerint szeretné tudni, hogy hol a helye. András csalódott, és azt mondta, kell még pár hónap, hogy kiheverje ezt. Szerinte Orsi más miatt ment vidékre, nem a szerelmet kereste. A műsor szerkesztői továbbra is rajonganak az Angyalok Amerikában zenéjéért, Lilu pedig András kezét simogatta, mert szerinte kijár neki a boldogság. Drukkolunk.

Eközben Bence gazda Velencéből hazaérkezve bemutatta választottját a barátainak, ahol Melindának kellett gaszdasszonykodnia. Kötényben természetesen. Közben az is kiderült, hogy Melinda fitneszkajákat eszik köret nélkül, és még nem dolgozik, a műsorba pedig bátyja küldte. "Félsz az állatoktól? Mégiscsak Pesti vagy" − kérdezték a kedves barátok a lánytól, aki erre csak annyit válaszolt, hogy nem, mert ő katonacsaládból származik. Őket is meglátogatta Lilu, akinek Melinda áradozott egy sort, hogy minden jó. Jó a tanya, jó Bence, és valószínűleg még a tyúkoknak is örült. Lilu elárulta nekik, hogy márpedig most dönteniük kell, de előtte elcibálta Bencét, hogy négyszemközt húzza ki belőle a szaftos részleteket. A nagyhomlokú Melinda közben elárulta, hogy belül zajlanak dolgok. Ezt nem akarjuk bővebben tudni. Bence a Liluval való csevej után közölte Melindával, hogy nem szerelmes, de ennek ellenére szeretné vele megpróbálni, mert úgy érzi, hogy ki fog alakulni benne. Mindenki örül, mindenki csókolózik, a háttérben naplemente.

Szilveszter és Réka közben Prágában turistáskodott, és nagyon szépnek találták mindent. "- Ezt hogy kell nézni ezt a térképet?" "- Hát úgy, hogy így." A nagy megfejtések után kiderült, hogy Réka nem bírja, ha fotózzák őt, helyette inkább mindig fanyalog, Szilveszter meg értetlenkedik, ezért inkább elmentek a mezőgazdasági múzeumba. A gazda ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy legalább érezzék jól magukat, ha már ott vannak Prágában. Réka egy kicsit kiakadt ezen, mert ő nem izgult fel rá, hogy elrángatták a traktormúzeumba. "Az érzéseim már nagyon erősek" − vallotta be Szilveszter Rékának, aki csak annyit reagált erre, hogy "Ne csináld ezt velem". A nő elmondása szerint itt jött rá, hogy Szilveszter teljesen más, mint ő. "- Már megint összevissza fészkelődtél éjszaka" "- És te hogy aludtál?" "- Hát szokás szerint, mint akit fejbe basztak" "- És hogy tetszett Prága?" "- Hát olyan volt, mint amira számítottam" "- Mire számítottál?" "- Szarra" Utóbbi dialógus után valamiért ezek után azt kell, hogy gondoljuk, Rékának van némi problémája. Szerinte hiányzik valami plusz. Tippünk szerint a normális emberi viselkedés.

Lilu elment Szilveszterhez is, és a nézőknek közben elárulta, hogy szerinte a gazda "a magányon kívül már nem vágyik semmire, most hogy megjárta a poklot". Ennek ellenére Szilveszter még mindig úgy érezte, hogy bele tudna szeretni Rékába, mert rejtélyes. Lehet, hogy Szilveszter inkább a bunkó szót kereste. Szilveszter tiszteletben tartja Réka érzéseit, ezért úgy döntött, ad neki időt. Réka megköszönte a pár napot, amit ott töltött, de elmondta, hogy részéről ez nem fog működni, mert többre van szüksége, ezért gyorsan be is csomagolt, és gyalog kisétált a kertkapun, kezében a csomagokkal.

Tomi gazda eközben Horvátországban anyukája videókamerájával vette fel, ahogy Enikő puszit küldött anyós- és apósjelöltjének. Enikőnek nehezére esik az 'amfiteátrum' szó kiejtése, de Tomi nem ezért van vele. Enikő úgy érezte fagyizás közben, hogy ők egy régi szerelmespárt alkotnak, és ennek nagyon örült, ezért el is mentek strandolni, és lebegtek egy kicsit a víz tetején. Tomi szerint az elmúlt pár nap rányomta a bélyegét arra, hogy jól érezzék magukat. A gazda anyukája három napig nem aludt, mert a 32 éves fia eddig sehova nem ment el ilyen sok időre egyedül. "Elfoglaltuk a szállást, vacsoráztunk, eltettük magunkat másnapra" − számolt be részletesen Enikő. Anyuka nem kertelt, megkérdezte, hogy felavatták-e a franciaágyat. Ezért inkább gyorsan megnézték együtt a nyaralás alatt készült videókat. Tomi elmondta Lilunak, hogy Enikő szép mosolya fogta meg őt, és szerinte vannak erős érzések, bele tudna szeretni. Úgy gondolja, hogy Enikő lehet az a nő, aki majd sok kis Tomit szül neki − legalábbis Lilu megfogalmazása szerint. "- Szeretném, ha egy párként folytatnánk. Te is szeretnéd?" "- Én is." Vége.