Hiába védte meg Molnár Ferenc Caramel a betegsége miatt a Voice-próbát és az adást egyaránt elszúró Mohamed Fatimát, a Bors szerint az énekesnő hálátlannak bizonyult. Egy stábtag elmondta a lapnak, hogy "Fatima ahelyett, hogy erejét megfeszítve készült volna, kifogásokat keresett. Nem szerette a dalt, amit kapott, a próbákon nyegle volt és hisztérikus." Erre rátett egy lapáttal a hangszálgyulladása is.

Caramel azt mondta a lapnak, már kapja a kemény kritikákat, például azt, miért nem tették át Fatimát a következő napra. "Sajnos ez kötött dolog, ezen nem lehet változtatni. De az igazság az, hogy nem a fizikai, egészségi állapotán múlott a kiesése. Olyan szinten volt lelkileg darabokra hullva, hogy rá sem ismertem" – mondta Caramel mester. Caramel azon is megsértődött kissé, hogy Fatima előadása után nem fogadta mestere köszöntését, hanem elviharzott. Az énekesnő nem kívánt nyilatkozni.

Fatima a Facebookján viszont reagált a történtekre, ezt itt közöljük: "Köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem és hisz még ma is! Csodálatos élményekkel lettem gazdagabb! Imádtam a műsor minden pillanatát! Ne bántsátok a Caramelt, mert itt senki nem volt hibás! Ez most így alakult, emberek vagyunk, és nem vagyunk tökéletesek, és ezt magamra értem! Igaz az is, hogy elég stresszes voltam, szöveget is rontottam, nem is ott léptem be, ahol kellett volna! De kaptam ettől a műsortól rengeteg őszinte barátot, őszinte szeretetet! Köszönöm a kemény munkátokat, ettől jó ez a műsor! Gratulálok minden továbbjutónak! Ügyesek voltatok nagyon! És köszönöm, hogy ennek részese lehettem!"