Kecskevibrátó, cicafiús rockernézés, stricirokokó, domina show, zúzós szentimentalizmus, rossz dalválasztások és unalom jellemezték a Voice második élő showját. És ha mindez nem lenne elég, Szabó-Kimmel ismét énekelt a műsor elején, a szájából pedig elhangzott az amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek is. A zsűritagok outfitje is külön szót érdemel, Mező Misi lagzis zakót, Malek Andrea zsabós blúzt és póthajat kapott a stylisttól, a műsorban fellépő énekesek ruhái is kínosnak nevezhetők. Rocker Péter szaróterpeszben, hegylakós köpenyben - a ruhadarabot Caramel nevezte így – énekelt Aerosmith-t, haját fújta a szélgép. Büdi Szilárd atlétában akart nagyon hasonlítani Robbie Williamsre, a Twitteren egy kommentelő megjegyezte, fázhatott a színpadon. Henderson Dávid Ákos katonás klipjéből örökölte meg a kabátot, az énekest egyébként fellógatták az égbe egy zsinóron – Isten, ég, angyal, ez biztosan betalál sokaknál. Szavak sincsenek arra, ami ma történt.

Amikor a néző azt hinné, hogy már rég túl van a műsor legkínosabb pillanatán, azaz Kriszta Réka Piroska Belehalok című előadásán, amit stricirokokó díszlet közt szenvedett végig, berobban Karai Anna. Pontosabban Karai Anna Lara Croftnak öltözve, aki egy System of a Down dalt hörög értékelhetetlenül a színpadon. Ezt látva a mobiltelefonjaikat nyomkodó mezőkövesdi kisnyugdíjasok vajon mire gondoltak?

Torzsa Gabi Palya Beát énekelt, a 6/8-as gypsy zenével voltak eleinte problémái, Mező Misi coming outolt, és hozzátette, "nagyon sokáig ilyen típusú zenét énekelt". Mező Misi végig felállt a székéből, és kényszeresen beleszólt kollégái kritikájába. Bár Somló mondataiba nem nagyon lehetett belekötni, mert a zenész folyamatosan úgy beszélt, mint aki kihúzott egy kalapból tíz szót, és azokat olvasta volna össze. A mestereknek sok volt Weisz Pataki Attila Viktor kecskevibrátója, bármit is jelentsen ez, Pál Dénes franciául énekelt hosszú percekig egy háromsoros refrént, Pákai Petra Britney Spearsszel próbálkozott, vagyis inkább nyögdécselt. Pákai domina showjáért sokat fizetnének a grazi erotika kiállításon, azt nehezen lehet megbocsátani a TV2-nek, hogy férfi ciciket kellett nézni a több mint 100 centi átmérőjű lapostévén. Az énekes lányok pedig latexba bújva büntettek a produkció alatt, Malek diszkréten megjegyezte, Pákai szerinte rosszul érezte magát a csinos táncoslányok közt. Sajnálta őt ezért.

Szabó-Kimmel műsorvezetői teljesítménye is szót érdemel, olyan kérdéseket tett fel, hogy "mivel nyugtattad magad odafent?", és hogy "kire gondoltál, miközben a dalt énekelted?". Azt is megtudtuk, hogy "Caramel összes énekese megvolt már". Összegezve szilveszteri paródiának tökéletes, tehetségkutatónak vállalhatatatlan – de tuti biznisz a Voice.