"Szép az, ami érdek nélkül tetszik" – idézte egy csöcsökről-valagakról, valamint jótékonykodásról szóló parti konferansziéja Immanuel Kantot, a nagy königsbergi filozófust. Jó bulinak ígérkezett hát az óbudai celeblokálban tartott péntek esti parti, amin Dj Junior és Metzker Viki egy emberként szórakoztatta a népet a dj-pultból. Másfél órás csúszás után a New Dance World tánciskola tagjai hiphopoztak egy minőségit. Ezután egy fehérneműmárka bemutatója következett, a koktélt szorongató férfiak nyála is elcsurrant a kivillanó mellek, és a zsinórtangás fenekek láttán.

Az este apropóját két playmate, Fekete Tünde és Pintér Marianna októberben készült közös naptárának frenetikus sikere adta (háromezret adtak el belőle), ennek megfelelően a két nő is bemutatta a fehérneműket. A naptár sikere amúgy relatívnak bizonyult, megtudtuk, hogy – hajnali 2-ig tartó nyitvatartás mellett – a rögtönzött árusító pultnál mindössze két naptárt adtak el (darabja 2000 forint) fél 2-ig. A bevételt amúgy a dél-dunántúli onkológiai ellátás fejlesztésére költik majd. Nagy pornóra így ne is számítson senki, ahogy Fekete fogalmazott korábban: "Lejjebb is fogunk vetkőzni, viszont nem biztos, hogy teljesen a Playboy-stílust fogjuk követni, hanem maximum félakt lesz, a bugyi marad."

Miközben mindenkit elöntött a jótékony bulizás, Széles Iza, az egykori megasztáros énekelt, mindhiába hergelve a közönséget. Ez Gáspár Lacinak jobban sikerült, mint a magyar Kim Kardashian-hasonmásnak, Gáspár még két milfet is táncba vitt. Még egy unalmas ruhabemutatót kellett kibírniuk az embereknek, aztán a vígan mulató ügyvezető igazgatók és fiatal lányok foglalták el a sajtó munkatársainak helyét.