Az Év Playmate-je választás közönségdíjasa nem zárkózik el semmilyen szereplési lehetőség elől sem, jelenleg egy kaszinóban dolgozik, és többen, többféleképpen is udvarolnak neki annak ellenére, hogy nem tudni, van-e valakije.

“Szerintem nagyon nagy elismerés a közönségdíj, hiszen az első helyezést a zsűri döntötte el, ezt pedig az ország, úgyhogy nagyon örülök neki” - mondta a Velvetnek Pintér Marianna, aki a legtöbb szavazást gyűjtötte be az Év Playmate-jének járó díjra jelöltek közül. Pintér épp ezért nem is keseredett el, hogy nem ő nyerte meg, hiszen már tudta, hogy ő is kapott elismerést.  “Szerintem a végső győzelem nagyban függ attól is, hogy épp milyen típusú lányt keresnek, és hogy mi a divat” - mondta elképzeléseit a fiatal lány, aki még soha nem vetkőzött le korábban teljesen a kameráknak, de elmondása szerint egyáltalán nem volt megilletődve Nánási Pál stúdiójában.

A további életét még nem tervezte el a lány: “Még nem gondolkoztam rajta, hogy mit akarok később csinálni, jelenleg egy kaszinóban dolgozom, és persze vannak fotózások és rendezvények is.” Az biztos, hogy ha jön egy lehetőség, akkor nem zárkózik el: “Erőltetni valami kitalált dolgot nem akarok. Nem én vagyok a legjobb DJ.”

Pintér arra a kérdésre nem akart válaszolni, hogy van-e állandó férfi az életében, de az biztos, hogy többen is udvarolnak neki. “Próbálom őket normálisan kezelni, de igazán tolakodó férfival még nem találkoztam. Üzenetben már kaptam trágárságokat is persze” – mondta a lány, akinek egyébként Ripli Zsuzsa és Horváth Éva a kedvenc címlaplányai, és egyébként pedig sok szép nő van ebben az országban szerinte.