horoszkóp

Lindsay Lohan még hülyébb, mint gondoltuk

2013.01.15. 16:30 Módosítva: 2013-01-15 19:52:28

Lindsay Lohan kirúgta Shawn Holleyt – azt a védőügyvédet, aki már jó ideje próbálja őt börtönön kívül tartani. A TMZ beszámolója szerint Holley épp a bíróságra igyekezett, hogy alkut kössön, és némi zárt rehabilitáció fejében elhárítsa a Lohant fenyegető börtön veszélyét, de eközben felmondott neki.

A Santa Monicai ügyészség mindenesetre eddig azon az állásponton volt, hogy ha az úgynevezett színésznő fél évre bevonul egy zárt magánklinikára, nem fogják elővenni azért, mert a tavaly nyári balesetéről hazudott a rendőröknek, ezzel pedig próbaidő alatt vétett a törvény ellen. Holley utódja most egy New York-i ügyvéd, akit a kilencvenes években öt évre felfüggesztettek szakmája gyakorlásától. Lohan pedig már most megbánta az egészet, és könyörög Shawnnak, hogy térjen vissza hozzá, mer tigazából nem is akarta kirúgni. A labda most nála pattog. (Lazán kapcsolódik: Lohan állítólag eléggé összejött a Wanted egyik tagjával, aki már a szüleinek is bemutatta.)

Update: Holley visszatért, a mai tárgyaláson bejelentette, hogy Lohan ártatlan, így a színésznő megúszta a börtönt. A bíróságon azonban személyes megjelenésre kötelezték, mert az új ügyvéd – aki nem is praktizálhat Kaliforniában – minden lehetséges fórumon azt bizonygatja, hogy ő az igazi képviselője Lohan minden érdekének.