Pénteken este kiderül, hogy a nép emberének valóban Pál Dénes-e a kedvenc énekese a TV2-n futó Voice négy finalistája közül, és az is, hogy a szakmai, előadói képességei milyen fokon állnak. A szakmai kritikákat a United zenekar énekese-gitárosa (illetve a Kodolányi János Főiskola Művészeti tanszékének szakvezető énektanára), Pély Barna, valamint a United basszusgitárosa (a Kodolányi Művészeti tanszékének igazgatója), Mits Gergely fogalmazza meg a műsorral, a produkciókkal, esetenként a zsűrivel kapcsolatban is.

Hozzájuk csatlakozik moderátorként-kritikusként a The Poster Boy zenekar énekese-gitárosa-billentyűse, Mayer R. Noel. A hazai indie rock mezőnyben rendhagyó formációnak számító együttes 2011-ben jött létre, dalaikat előszeretettel játsszák külföldön.

Pélyék véleménycunamiját a Velvet percről percre közvetítésében vizuálisan is nyomon követhetik, a United zenészeit élőben kapcsoljuk a szerkesztőségből. A United zenekar 1999-ben alakult, és azóta is működnek, legfrissebb, Tegnap még más voltál című számuk bekerült az Eurovízió legjobb harminc dala közé.