Ha vasárnap, akkor vagy a családi filmekben tobzódhatunk, vagy még néhány hétig a Nagy Duettben, ami a Super TV2-n próbálja meghódítani a nézők szívét. Ehhez úgy látszik azt eszelték ki, hogy minden fellépő nőt óriási push-upokkal pakoltak tele, ehhez adtak jó kis dekoltázst, és már kész is az erotikával fűszerezett kompozíció, még akkor is, ha a fellépő erre teljességgel alkalmatlan.

Détár Enikőt még mindig huszonéves Barbie-nak öltöztetik, a háztartási vörös haja és a rózsaszín ruhája erőteljesen elütött egymástól, igaz jól lehetett látni, milyen sovány a színésznő, jól passzolt ahhoz a színpadképhez, amit előadtak. A számot nézve, úgy éreztük magunkat, mintha Kovács befizetett volna Détárhoz, hogy táncoljon neki a szeparéban, ezt Détár megfelelően abszolválta is. (A produkció videója magától elindul, ezért nálunk nem láthatja, csak itt.)

Ehhez képest Szandi és Zsidró Tamás a Gedeon bácsit adták elő, ahol a mélyen dekoltált Szandi kék-feketében hajolt előre, hátha-hátha valamit láthatunk a melléből.  Szegény sztárfodrásznak a végére elfogyott a levegője, Kasza Tibor pedig nagyon élvezte a háttérben táncoló fenékig érő miniszoknyás lánykákat.

Cseke Katinka nőiessége eddig gátak közé volt szorítva, de a Micsoda nő ez a férfi című számmal sikerült kitörnie, Kökény Attilával ugyanis megvalósították az első bio-playbacket a színpadon. Azért Kökény küzdött rendesen, hogy a rendszeresen belépő és iszonyú zavarban lévő Csekét ellensúlyozza.

A zsűri nem tartogatott sok meglepetést, a szerepek le vannak osztva, Kasza beszól – ez legalább vicces – Balázs Klári kereste a kémiát, Dobrády pedig a szakmázott, annyira, amennyire a rá jutó fél perc ezt lehetővé teszi.

Az este meglepetése, hogy Erdélyi Mónika képes volt rohanó háziasszony helyett Csobot Adél-imitátornak öltöznie, és Gáspár Lacival elénekelnie a Szarvasvadász című film betétdalát, az I love yout baby-t. Balázs Klárinak köszönhetően a nép egy gyorsított történelemóra keretében tudta meg, hogy a vietnámi háborúban menő amerikai katonák fele sosem tért vissza, és szerinte Erdélyi fekete flitteres ruhája is a gyászt szimbolizálja. Kasza szerint hosszú távon Erdélyi hangszíne elviselhetetlen, és kínzásra is alkalmas, ennek ellenére meglehetősen felpontozták a párost.

Még fel sem ocsúdtunk Erdélyi átalakulásából, Dopeman és Szinetár Dóra perdült a színpadra, pontosabban Dopeman a próbababának beállt Szinetárt vetkőztette le (nézze meg itt). A kurvoidnak beállított combcsizmás musical énekesnő megvillantotta domina énjét, úgyhogy Dopeman csak tátogta Prince Kissét, amelynek csúcspontjaként Szinetár Dopeman ölébe feküdt, majd megmutatta szinte a teljes fenekét. Ehhez a zsűri sem tudott túl sokat hozzátenni, néhány ízléstelen poén után jött a Facebookon jó előre promotált Lakatos-Bangó páros.

Majka Belehalokját zsebes nadrágban és kapucnis pulcsiban átreppelő énekesnő és partnere a megszokott módon hatalmas sikert aratott, és a zsűritől is maximum pontszámot kapott. Rajtuk legalább látszik, hogy halálosan élvezik a dolgot.

Papp Gergő és Szulák Andrea előadása a múltkor is elég kínosra sikeredett, Pappot állandóan valamivé akarják alakítani, a múlt héten Elvist próbáltak belőle csinálni, ezen a héten viszont olasz pasit, amival csak az volt a baj, hogy az alapozó kicsit foltosra sikeredett. Na jó, a baj az, hogy sem énekelni, sem táncolni nem tud, és akármennyire teper Szulák, még ultanagy dekoltázsával sem tudta kompenzálni a fiaskót.

A megszokott módon vendégelőadók is felléptek a műsorban, ezen a héten Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta énekeltek saját számaikból egy egyveleget, miközben szivecskék ugráltak körülöttük. A sokat fogyott Tolvai annyira tekintett szerelmesen a pasijára, mint az adócsaló a NAV ellenőrre, de mi kézséggel elhisszük, hogy ők még mindig egy pár. Az énekesnőre egy csipke-bőr melltartó került, ceruzaszoknya és hosszú kesztyű, amiről függönyzsinórszerű valamik lógtak le, hosszan.

A műsornak már fél tízkor bőven vége lehetett volna, de el kellett húzni tízig, így volt szavazásra buzdítás, nagy értékelés, míg végre kiderült, hogy ezen a héten Kovács Lázár és Détár Enikő esett ki. Minden rosszban van valami jó, nem kell megnéznünk, hogyan tolják a Gangnam Style-t.