Egy tizenhat éves lányt hívott fel a színpadra a hét végén egy vidéki szórakozóhelyen VV Jerzy. Az exvillalakó a chippendale-show keretén belül gatyára vetkőzött és úgy játszadozott vendéggel, akinek a mellére is rámarkolt. Mivel a lány fiatalkorú, a szórakozóhelyre be sem engedhették volna, de nemcsak a tulajé a felelősség, Jerzyt is feljelenthetik az ügyben - derült ki a Blikkből.

"Tettleges becsületsértésnek minősül Jerzy tette, ami miatt feljelentheti őt a lány vagy a szülei. Ez a cselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető" - mondta dr. Kamarás Péter, a lapnak. Az exvillalakó nem tagadta a történteket, de szerinte nem történt olyan, ami egy 18 éven aluli lány esetében nem megengedett: "Ez kényes téma, éppen ezért nagyon odafigyelek a szabályokra. A férfiak esetében nem igazán jellemző, hogy teljesen meztelenre vetkőznének egy ilyen show közben, ha mégis, azt valóban csak a felnőttek nézhetik" - magyarázta Jerzy.

Hogy az ügyből mi lesz, az szinte csak azon múlik, hogy a lány szülei mennyire rágnak be a csöcsörészés miatt (számukra gyerekük biztosan felismerhető a képeken). Az viszont tény, hogy származott már hasonló esetből probléma magyar szereplővel: 2010-ben Kocsis Brigitta pornószínésznőt tartóztatta le az olasz rendőrség, mert fiatalkorúak előtt maszturbált egy szórakozóhelyen.