"Feltételezem, hogy a pénz is azért számít" - mondta Kárász Róbert válaszul arra, hogy Zimány Linda állítólag ajánlatot kapott a "nyuszis magazintól".  A glammodell erre azt válaszolta, Amerika a lehetőgések országa, és valóban jól lehet keresni. A TV2 Mokka műsorában a három héttel ezelőtti Las Vegas-i szépségversenyről beszélgettek, amit megnyert Zimány Linda, ami nem is szépségverseny, hanem modellkereső verseny.

Hat évvel ezelőtt volt már a Tropic Beauty versenyen, de 21 évesen még nem tudta úgy élvezni, ezt is a műsorban mondta el. "Rengeteg lányt hívtak vissza, száz tényleg bombázó lány volt. Megijedtem attól, hogy mennyire sok jó nő van körülüttem. Főleg a dél-amerikaiak, akik erre készülnek egész nap, brutál jól néznek ki" – mondta Zimány Linda, és azt is hozzátette, egyelőre csak ajánlatot kapott, még nincs megállapodása a tengerentúli Playboy-jal. Kárász Róbert hozta a formáját, és arról beszélt, szerinte a barnák jobb nők, de gyorsan hozzátette Zimánynak: te is jól nézel ki, félre ne érts.

Zimány már a dél-afrikai Playboy címlapján is szerepelt 2012-ben, a 2010-es fekete-fehér fotóival kötött ki a magazinban. A fotók a különböző országok közt bármikor megjelenhetnek, az említett képeket a szerb és a dél-amerikai magazin is átvette.