Mindenki képzeletbeli pasija, Ryan Gosling egy igen lovagias tettet hajtott végre Eva Mendessel szemben péntek este. A New York Post pletykarovata szerint Gosling és Mendes a Bowery Hotel-nél voltak New York-ban a közös premierje miatt, amikor egy fotós, aki előzőleg már lekapta Mendest, odakiáltott a színésznő irányába, hogy "Hé, bébi!". Goslingnak ez persze nem tetszett.

"Ryan teljesen kikelt magából és kezdett elfajulni a helyzet" - nyilatkozta egy szemtanú. "Ryan odaállt a fotós arca elé és azt kérdezte, 'Kit is hívtál bébinek?' Evanak közbe kellett avatkoznia és mindenkit lenyugtatni mielőtt ökölharcba csapott volna át a jelenet. Ezután Ryan kezet fogott az illetővel."

A 32 éves színész, aki nemrégiben jelentette be, hogy szünetet tart színészi karrierjét illetően, már lassan egy éve randizik Mendes-szel. Annak ellenére, hogy mindketten ismert színészek, sikerült nekik a kapcsolatukat nagyrészt titokban tartani. Olyannyira, hogy tulajdonképpen az egész nyitóünnepély alatt - amit a film premierje miatt tartottak - egész este külön voltak. "Lényegében mindent nagyon szakszerűen végeztek és egyszer sem beszéltek" - mondta egy jelenlévő. "Mindketten tökéletesen elvegyültek."