Berki Krisztián, aki mostanság testépítésben találta meg önmagát, és egyre jobban ki van gyúrva, eljegyezte kedvesét, Hódi Pamelát - írja a Blikk ezen a hétfő reggelen.

Berki, akit a Fradi volt vezéreként ismerhettünk meg, na meg azért, mert megvolt neki Szabó Zsófitól kezdve egy csomó jó nő, februárban még arról beszélt, béranyától akart gyereket, de a szerelem ugye közbeszólt. A kiválasztottról nem sokat lehet tudni, de az biztos, hogy július vannak együtt, Berki már riksázni is vitte, és most már az is kiderült, hogy béranya helyett Pamelában látja leendő gyerekei anyját.

"Krisztián az utóbbi időben nagyon szeretne gyermeket, azért is jegyezte el Pamelát. Rájött, minden másnál fontosabb számára a család, most pedig úgy érzi, hogy eljött az ideje annak, hogy megállapodjon. Megtalálta azt a személyt, aki gyereket szülhetne neki – mondta el a lapnak Hidi Balázs, Berki legjobb barátja.

Eközben Szabó Zsófi eltűntette magáról a Berki nevét viselő tetoválást, így a Fradi-vezér helyén most egy kereszt díszeleg.