Baukó VV Éva ismét összebalhézott Ismeretlen Vezetéknevű Tiborral, és ebből félig-meddig rendőrségi ügy lett – tudósít a BorsA celebnő a férfinél állítólag tárolt cuccaiért ment (hogy miért tárolta ott, azt a kutya se érti), sminkkészletért, ruhákért, laptopért Tiborunk azonban állítása szerint egyikkel sem rendelkezett. Ebből veszekedés lett, telefonon riasztott rendőrökkel, és a lépcsőház más lakóinak spontán bekapcsolódásával.

„A cuccai a kocsimban voltak, de onnan ellopták. Nem törték fel, valahogy kinyitották. Minek tettem volna feljelentést, nem az én holmijaim?" – érdeklődött a férfi a rendőröktől, akik megengedték Baukónak, hogy feltúrja a lakást, hátha ott vannak a cuccok. A történet azzal teljesedett ki, hogy Tibor álítólag idegi alapon földhöz vágta a telefont, amelyet ő maga vásárolt egykori szomszédnőjének – aki erre ordítással reagált. A további eseményekről az alábbi videó tájékoztat. Feljelentést senki sem tett, a rendőröknek nem jutott intézkednivaló.

Baukó napilapokban tükröződő élete tiszta szürreálcunami, de most igyekszünk rendet tenni az ügyben. Szomszéd Tibor Baukó egykori, békéscsabai szomszédja. Viszonyuk egykor jó lehetett, hiszen ő jelentette be, hogy feltörték a nő lakását, ám a Betörést Bejelentő Tiborból pikk-pakk Súlyos Testi Sértéssel Vádolt Tibor lett. A felek a rendőrkapitányságon is találkoztak, ennek folyományaként kideült, hogy Baukónak komoly problémái vannak az élő szövegalkotással, a történet másik szereplőjéből pedig Rendkívül Felháborodott Tibor lett.

A celebnőről az is kiderült, hogy biztosan van agyalapja, sőt, valaki kimondottan intelligens nőnek tartja. Remélhetőleg így munkát találnia is sikerül, ha már az Éjjel-nappal Budapestbe nem kellett. Természetesen megkerestük az üggyel kapcsolatban, de ahogy máskor, most sem ragált.