Pénteken reggel a Facebookján közölte Hajdú Péter műsorvezető-producer, hogy több polgári és büntetőpert indít a legutóbbi Csillag születik zsűritagja, Puzsér Róbert ellen, mivel az újságíró-kritikus megállás nélkül gyalázza. "Valamiért a rögeszméje lettem. Eltorzult lelke nem viseli el a sikertelenséget; azt, hogy már a Budapest tv internetes felületére sem kell. Sérteget, gyalázkodik, bánt. Nemcsak engem, hanem már a feleségemet is valamint imádott gyermekeimet. Egyikünk sem ismeri, s egyik sem bántotta! Itt és most, először és utoljára jelzem: az elmúlt időszak gyalázkodásait összegyűjtve, több polgári és büntető pert indítunk egy Puzsér Róbert nevű szerencsétlen, önjelölt kritikus ellen! Kérem a kollégákat és a sajtó képviselőit, hogy többet ebben az ügyben ne keressenek!" – jelentette ki Hajdú a Facebookon. A teljes bejegyzésben azt is elmagyarázza, hogy nem is ismeri Puzsért.

  017-osszeeskuvok-IMG 8643

Hajdú Péter bejegyzése azután született, hogy Puzsér csütörtökön este a következőt írta a Facebookon: "Másfél órája őrjöngve hívott fel az emberi mivoltából teljesen kivetkőzött Hajdú Péter. Súlyosan megfenyegetett. Ügyvédem tanácsára büntetőfeljelentést teszek." Hajdú őrjöngése nagy eséllyel annak a Puzsér-bejegyzésnek az eredménye, amit a kritikus azután írt, hogy kiderült, mekkora luxusban él a Hajdú család.

"Ennek a lakásnak a mutogatása nem pusztán kulturálatlanságról, rossz ízlésről meg újburzsoá kivagyiságról tanúskodik, hanem a magát újságírónak képzelő féllény nyilvánvaló ostobaságáról is. A milliárdos haverokkal töltött külföldi nyaralások, telelések és egyéb egzotikus időtöltések olyan mértékben torzították Hajdú képét a valóságról, hogy nem veszi észre: abban az országban, ahol sok százezer család nyomorog és retteg, hogy elveszíti a tetőt a feje fölül, ahol millióknak a sárga csekk kifizetése a probléma, ott ennek a villának a trófeaként való körbehordozása nem más, mint gátlástalan provokáció, szociális izgatás, a társadalom szemérmetlen és felelőtlen hergelése" – írja hosszú posztjában Puzsér. A mindenkinek beszóló kritikus egyébként látványosan harcol Hajdú Péter ellen, 2013 januárjában ki is jelentette, hogy az idei év a műsorvezető elleni harc éve lesz.