Farrah Abraham, a nemrég – sikeres mű-házipornója miatt – lagymatag érdeklődést kiváltott amerikai realityceleb mindent megtesz azért, hogy odafigyeljenek rá, nemrég például terhestesztet vásárolt, hátha forgatás közben bekapta a legyet. A Celebuzznak sikerült szóra bírnia az emlékezetes alkotás másik főszereplőjét, James Deent, ő vélekedett így.

„Egy feltételezett terhesség nem lehet vicc tárgya. Ha egy másik emberi lényt is belevonsz az ekörüli médiafelhajtásba, nem szabad félvállról venni a gyereket. Ez már nem játék, és nem is menő" – fejtette ki a pornós, a fene tudja, miben reménykedve. Mert ugye emlékeznek, partnernője azért lett híres az Egyesült Államokban, mert már a gimiben teherbe esett, erről pedig sorozatot forgatott az MTV. Ja, és először tagadta, hogy pornót forgatott.

Deen egyébként azt is elmondta, attól, amit a forgatáson csináltak, Abraham biztosan nem eshetett teherbe, de sosem vállalta volna a közös filmezést, ha tudja, hogy a nő nem szed fogamzásgátlót. „Beszéltem a klinikával, ahol mindkettőnket teszteltek [nemi betegségekre] a forgatás előtt, és a saját szakorvosommal is. De még jobban bosszant, hogy a [pornókészítő cég] Vivid is azt mondta nekem, hogy fogamzásgátlót szed. [...] Ez az a fajta sajtóvisszhang, amellyel nem értek egyet, és nem is kívánok részt venni benne. Terhességgel viccelődni, vagy hazudni róla azért, hogy felkeltsük a média érdeklődését nem menő.

A dolgot sem az elegáns húzásairól ismert nő, sem a cég nem kommentálta.