Ahhoz képest, hogy egy egész ország hördült fel azon, hogy ByeAlexet, azaz Márta Alexet küldte Magyarország az Eurovíziós Dalfesztiválra, a Kedvesem című dal a tizedik helyen végzett a tegnap esti döntőnA hónapokkal ezelőtti kiakadásokhoz képest a celebek most inkább gratuláltak az énekesnek, és már a döntő előtt is abban reménykedtek, hogy ByeAlex legalább az első tízbe bekerül majd.

Wolf Kati, aki két évvel ezelőtt képviselte hazánkat az Eurovízión, a következőt írta Facebook oldalán: "Aztamindenitneki!!! Alex a 10.!! Gratulaaa:)))))) Akinek eddig nem tetszett, hallgassa meg kicsit büszkébb füllel:)" Iszak Eszter, a Viva TV műsorvezetője ennél jóval visszafogottabban örült: "Na, egész jó pontokat kapunk az Eurovízión! Számítottatok erre?:)"

A Dal című műsorban még Márta Alex ellenfele volt, de Kállay Saunders András most a Facebookon gratulált: "Gratulalok ALex Jo voltal, talan nem nyerted ezt a versenyt de bisztos vagyok mindenki dudolja a dalodat europan keresztul." Kocsis Tibor, az X-Faktor második évadának győztese nem gratulált, csak felsorolta azokat az országokat, akiknek szerette a dalait: "Akkor összefoglalnám. Nekem Azerbajdzsán, Görögország, Magyarország, Izland, Moldávia, Svédország, Norvégia. Nektek?" A ValóVilág egykori játékosa, VV Olivér kitörő örömmel gratulált Márta Alexnek az elért helyezésért: "Gratulálunk ByeAlexnek, meg a világban élő MAGYAR cimboráknak is, hogy támogatták Alexet! Tizedikek lettünk! Ez fasza!!!!!!!!"

Vujity Tvrtko leginkább magának örült, amiért ő előre megmondta, hogy a magyar induló az első tíz között fog végezni: "Naaaaaa, mit mit írtam jó sok órája? Hogy szerintem ByeAlex benne lesz ez első tízben az Eurovíziós Dalfesztiválon! A magyar srác pont tizedik lett! Szívből gratulálok ByeAlexnek! Amit tudott, kiadta magából! Tisztességgel helytállt!!! Köszönet jár Neki! Szerintem..."

A tizedik helyen végzett ByeAlex nem ugrott ki a bőréből, csak csendesen megköszönte a szavazatokat, illetve a Németországtól kapott 12 pontot. Azt viszont sem ő, sem rajongói nem értik, hogy Romániától miért nem kapott a produkciója egy pontot sem: "Látom, többeket aggaszt a kérdés, hogy miért nem jött pont Erdélyből? Minket is meglepett, és mi is technikai problémára gyanakodtunk. Higgyétek el, semmiben nem befolyásoló, hiszen az eredménynek így is örülünk, Erdélyt szeretjük, és én tudom a legjobban, hogy mennyi levelet és szeretetet kaptam onnan, a magyar barátoktól. Hamarosan Erdélyezünk majd egyet, hogy ünnepelhessünk a magyarokkal is. Jó reggelt magyarok. ;)"