Fura dolgok történhetnek mostanság Bálint Antóniával, ugyanis különös kisregényeket posztol a Facebook-oldalán. Kezdjük az elsővel, ami azt taglalja, milyen jó napja volt és hogy autós műsort forgatott, no meg tele van tervekkel. És itt jön a snitt: "Az biztos, hogy a médiában a szereplésem nagyon rossz irányt vett. Erről valamennyire én is tehetek, de mostanában a rólam szóló dolgok elkezdtek önálló életet élni. Ezért változtatnom kell. Lehet, hogy eltűnök egy időre, ha hagyják. De nektek itt leszek és a könyv is jön. Sokkal okosabb, értelmesebb és tanultabb vagyok annál, amilyen kép mostanában kirajzolódott rólam."

Mielőtt büszkén megveregetnénk Bálint vállát, a történet egy háborúésbékényi hosszúságú írással folytatódik, ezt órákkal az előző után posztolta. "Mondtam, hogy új életet fogok kezdeni, elegem van abból, ami körülöttem mostanában kialakult. Még egy utolsó "negatív" üzenet, aztán nem érdekel a téma. Bogdán házaspárnak üzennék. Azért Facebookon keresztül, és nem telefonon, mert azt nem tudja meg soha senki, és tartósítja a jelenleg kialakult helyzetet." Ezzel arra a napokban felröppent történetre utal, miszerint Szandi férjével, Bogdán Csabával még a házaspár ismeretsége előtt járt három évig, sőt teherbe is esett tőle.

Bálint szerint a történet kipattanása óta lovagolnak Bogdánék az ügyön, holott szerinte ők dobták fel a labdát. "Sikerült egy csomó ember ellenszenvét kivívni azzal, hogy hallgatnak az igazságról. És ez fáj a legjobban kedves Szandi házaspár. Miattatok kerültem ebbe a méltatlan helyzetbe, elvárható lett volna, hogy legalább annyit kiírjatok az oldalatokra, hogy bocs, tényleg mi nyilatkoztunk Antóniáról" – írja többek között a vérig sértett, és bocsánatot követelő Bálint Antónia. A teljes bejegyzést itt olvashatja.