Nemcsak Kucsera Gábor és Voksán Virág, de a hírek szerint Liptai Claudia is felismerhető Szepesi Nikolett úszónő Én, a szexmániás című könyvében. Voksán Virág perelni is fog, mivel a sportoló azt állítja, a modell összefeküdt Kucsera Gáborral A sztárok a fejükre estek című műsor forgatása alatt, a kajakos ráadásul akkortájt dughatott a műsorvezetővel is. No már most, mint kiderült, a műsorvezető nem más volt, mint Liptai Claudia (meg Kovács Áron, de rá valahogy nem illik a leírás). Szepesi Nikolett azt írja, Kucsera úgy beszélt neki erről az aktusról, mint élete nagy dugásáról, az ominózus műsorvezető ugyanis olyan az ágyban, mint a vadmacska.

A Bors megpróbálta szóra bírni az úszónőt a könyv részletéről, amire Szepesi kitérő válasszal reagált, miszerint ő neveket nem írt, pont amiatt, mert nem akar bajba kerülni. A közvélemény számára viszont a fentiek alapján beazonosítható a szereplő, úgyhogy meglehet, az író komoly perekre számíthat majd. A lap megkereste Liptai Claudia képviselőjét, aki így reagált az ügyre: "Megszámlálhatatlan olyan férfi van kis hazánkban, aki állítja, hogy „megvolt neki” Liptai Claudia. Ez nyilván nem ebben az esetben fordult elő utoljára, de ha őszinte akarok lenni, amióta léteznek nőideálok, azóta nekik ez a sorsuk" – mondta Kende-Hofherr Krisztina, a TMC­ Manage­ment tulajdonosa.

Szepesi könyve miatt egyébként egy vizsgálat már indult, mivel a sportoló azt állítja, tizenhárom évesen molesztálták őt az uszodában.