Ugyan tagadja a Kicsi bácsi néven ismert masszőr, hogy Szepesit, vagy bárki mást molesztált volna, és Szepesi edzője, Turi György is védelmébe vette a férfit, Szepesi Nikolettet megkereste két lány, akik azt állítják, őket is molesztálta a gyúró. Szepesi Nikolett önéletrajzi ihletésű a könyvében arról ír, hogy 13 évesen molesztálta az egyik stábtag, ezért most vele szemben a Magyar Úszó Szövetség vizsgáltatot indít.

A Blikk a levélíró nevének közlése nélkül hozta le a szöveget, melyet Szepesi egykori úszótársa írt. „A Cár... azt hiszem, ő az az ember, akinek az emlékétől sosem fogunk megszabadulni. A bántó szavai a mai napig a fülemben vannak (...). De pontosan úgy érzek, mint Te, és feltépted a gondosan eltakart sebeimet. Nagyon jól tetted. Én tényleg azt gondolom, arról is ő tehet, ami köztünk történt. Sosem tett rendet. Ahogy Kicsi bával sem... (...). Évekig hoztuk az eredményeket, kifacsartak, kihasználtak, és amikor abbahagytuk, a szövetségtől annyi sem jött, hogy jól van, sok sikert az élethez, b.....tok meg!” – áll a levélben, melyből csak részleteket vettünk át.

Szepesit Facebookon kereste meg egy másik nő, aki áldozatnak vallja magát: „Szia Nikolett! Szeretném megkérdezni, hogy a tegnapi híradóban te adtál interjút az úszómesterrel kapcsolatban? A kérdésem csak azért, mert ha Bacsa István Kicsi bácsiról van szó, akkor igazolni tudom, hogy valós, mivel én is áldozata lettem" – áll az üzenetben. Szepesi a könyvvel sokmindenkit magára haragított, Voksán Virág például perelni akar, de Vujity Tvrtko az úszónő mellé állt.