A lázadó szépség fittyet hány a békejobbra – ezzel a rettentő képzavarral vezeti fel a mai Blikk, hogy mivel Kocsis Korinna nem kért szépen bocsánatot Sarka Katától, úgy beperlik, mint a huzat. „A Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője, Sarka Kata azt mondta, hogy egy bocsánatkérésért cserébe eltekintenek a pertől" – írják, de mivel Kocsis Canossa-járása elmaradt, Hajdúék egyik gyerekének keresztapja, aki, mit ad isten, a Szépségkirálynő jogtanácsosa, kemény ellencsapást ígér.

Szerződésszegés miatt követelnek kártérítést és mivel szerinte Kocsis nyilatkozata kimeríti a rágalmazás fogalmát, még azt is fontolgatja, hogy rágalmazásért büntetőpert indít ellene. „Az általa okozott vagyoni kár egyértelműen kiszámítható, meg tudjuk határozni, mennyi pénzt költött a produkció a verseny során a lányokra. Éppen ezen dolgozunk. Azt gondolom, hogy a végösszeget már jövő hét végére tudni fogjuk. Ez lesz az a pont, amikor Kocsis Korinna kézhez kapja azt a levelet, amelyben leírjuk, hogy mennyi pénzt kell kártérítésként kifizetnie, ha nem akar bíróság elé állni."

Érdekes adalék: jó buli volt ez a Szépségkirálynő, olvasóinknak majdnem a kétharmada (a szavazás cikkünk írásakor aktuális állása apján) arra is emlékszik, hogy kik kaptak koronát a végén. (A főfőfő-szépség díját például Kárpáti Rebeka vitte el, R. Kárpáti Barátkköztandrás Péter lánya, aki attól rettegett, hogy apja neve miatt nem győzhet. Hát most megnyugodhat.)