Tovább és a végtelenbe görög Baukó VV Éva görög története: a pénteki Blikk-szám szerint a nő hazatért, bár rémálomként festette le az utolsó athéni napokat. "Addig mindössze annyi volt a dolgom, hogy a szépségversenyen induló lányokkal mindennap bulizni jártam, vacsoráztunk, fotózkodtunk, de megtörtént a baj" – mondta a lapnak. VV Évát a főszervező, bizonyos George nap mint nap meg akarta pénzért dönteni. "200 eurót ajánlott, én viszont mondtam neki, hogy még kétezerért sem" – utasította el a nagylelkű ajánlatot.

Szerinte itt pattant ki a sokat emlegetett balhé, mert elkezdett kiabálni és káromkodni, majdnem kapott egy szervezői pofont, végül egy másik szállodában szállásolták el. Ekkor arra kényszerítették, hogy dolgozza le a repjegy árát, végül egy másik lány adott neki 20 eurót, fura mód a szervezőtől meg még százat szerzett. "Most végre hazaértem, de nem tudom, mi lesz ezután, mihez kezdhetnék azzal, hogy prostitúcióra akartak kényszeríteni Athénban" – zárta az Akropolisz szépsége előtt is fejet hajtó egykori valóságshow-s.

Korábban rengeteg verzió megjelent arról, mit is keres voltaképp Athénban a hölgy. VV Éva csütörtökön még azt mondta, a szépségverseny-szervező Répás Lajos küldte ki Miss Budapestként, de szerinte átverés volt az egész. Korábban állítólag verekedni is akart, és részegen ordibálva halálra rémítette a versenyző lányokat.