Orgazmusolimpia lesz Szepesi Nikolett egykori úszónő újabb botránykönyvének a címe – írja a Blikk. A lap szerint az Én, a szexmániás című szépirodalmi műből eddig 20 ezer darabot adtak el, egyenként 3999 forintot elkérve a kötetekért. Tíz százalékos jutalékkal számolva Szepesi eddig 8 millió forintot kereshetett a remekművel. "Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mennyit keresek a könyveimmel, számomra nem ez a fontos, mert nem a pénz miatt vágtam bele az újabb könyvbe" – mondta az írónő.

Szepesi azt nyilatkozta, sokan elküldték ugyan a francba az utóbbi időkben, de sokan támogatták is, hogy folytassa a világirodalom gyarapítását. "Az elmúlt hetekben új impulzusok értek, érdekes emberekkel ismerkedtem meg" – magyarázta az új könyvterveket. Várhatóan újabb embereket fog bemártani, egy érdekes sztorit már elő is adott. "Nem adtam ki mindenkit az első könyvben, de most már az a válogatott sportoló sem fogja megúszni, aki külföldön élt néhány évvel ezelőtt, még házas is volt, de néhány SMS után repülőre ült, és csak azért haza­jött Magyarországra, hogy engem egy autópálya menti szállodában megd...jon" – fogalmazott hazánk felkapott sportikonja.

Mint az első könyv publikálása óta kiderült, Szepesi könyve korántsem a vidám, bohókás kefélésekről szólt, hanem kőkemény uszodai visszaélésekről is beszámolt.