Doktori disszertációval vetekszik annak a hosszúsága, ahogy Schobert Norbert reagált a Facebookonmai cikkünkre, amit itt elolvashat, és megláthatja, honnan erednek a problémák. Schobert hétfő kora esti reakciójában definiálta a lúzerséget, amit csorbítatlanul közlünk hajtás után (a mérvadó wikipediás idézettel együtt!).

Na most én lettem a hét lúzere! :)

A lúzer jelentése:

"A lúzer önmegvalósításra, sikerek elérésére lényegileg alkalmatlan, reménytelen életű, kilátástalan jövőjű személy."

(Wikipédia)

Na ezek lennénk mi... :) Nem tudtunk önmegvalósítani, sikert elérni és reménytelen az életünk. Na ja.

Szerintem aki cikket ír és a fogalmakkal sincs tisztában, az hogy értelmezi a híreket, posztokat??? Rosszindulatú, vagy dislexiás?

1. A múlt héten Réka volt lúzer, mert Lara elöl ült és leírták, hogy nincs 150 centi. Persze kiderült, hogy magasabb, de lúzerség lemérni és megosztani, hogy milyen a bulvár rosszindulat. Mindegy. Ha nő lennék, Réka lúzer akarok lenni! :) Nem a rendőr dolga az ellenőrzés? A Kreszhez olvasó riporter és bulvár kell?

2. Kövér alázás. Ha az ember illusztrációként felrak egy ismeretlen, külföldön fotózott feneket és leírja, hogy cseszi el az ember az életét és az egészségét, akkor nem találom benne az alázást. Nincs arca, nincs személye és 100x írtam már ilyet. Alázni valakit lehet, akihez úgy szólunk. Amíg a lakosság vezető halálozási oka az elhízás szövődményei és az ingyom-bingyom nem hat, de a hiúság igen, akkor ez kell! Csak egy kérdés: Ki segített több embernek lefogyni itthon, mint én? Tudod a választ. Soha senkit nem aláztam meg, de tanácsokkal, tömeges ingyenes tornákkal mindig segítettem. Embert nem alázunk, de a kóros elhízás nélkülem is megaláz és a végén megöl. Ez ellen tenni kell!

3. Buzizás. Olvassátok el a figyelmesen a cikket! Mit mondtam? "Irány a Pride!" Ki buzizta le az egész Budapest Pride-ot? Nekem úgy tűnik a Velvet. A Pride a szabadságról, szexualitásról, másságról, elfogadásról szól. Szomorú, ha egy portál simán lebuzizza. Ez a véleményem. Akkor a velvet szerint mindenki paraszt, aki elmegy a Skanzenba? Szomorú.

Szomorú, hogy tényleg arra van egy portál, hogy csak azzal foglalkozzon minden héten többször is, mit csinálunk és ezt hogy lehet forgatni, kiforgatni. Nem megy? Nem olvassák? Nem tudom. Személyes sérelem, vagy irigység? Nem tudom.

Amúgy nem bánt, mert mostani és eddigi életemet értékelve mindig ilyen lúzer szeretnék maradni.

Szívesen fogadom a véleményeiteket is. Aki attól gladiátor, hogy ocsmányul beszól, hajrá! Lehet büszkének lenni. Én kiálltam, teszem a dolgom, adom az arcom és tartom a véleményem. Szép napot! :) Norbi a lúzer