A bukdácsoló fitneszkirály előbb egy arctalan túlsúlyos nőt alázott porig arra hivatkozva, hogy ez egy szocio-fotó, majd egy ezt kritizáló rajongóját küldte el a Budapest Pride-ra egy profilkép miatt.

Lehet, hogy mi vagyunk ódivatúak, de ha egy fitneszedzőről van szó, akkor lelki szemeinkkel látunk egy sportos figurát kedvesen mosolyogni, aki szóvá teszi a többieknek kérésre, hogy honnan lehetne még leadni, de biztosít abban, hogy a helyes módszerrel ez lazán összejöhet. Ez általában tök jó pedagógia, a diákok sem érzik magukat jobban attól, ha a tanáruktól megkapják, micsoda tehetségtelen ostoba parasztok, és valószínűleg a túlsúlyosok sem lettek túl boldogak tőle, hogy a reményt jelentő Schobert Norbert lehülyézi és legusztustalanozza őket. Ezt spékelte még meg egy diszkrét buzizással, és már össze is hozta, hogy példátlan módon másodszorra legyen ő a hét lúzere, ráadásul épp a feleségét követve.

"A fánk-, gofripult győzelme... Gondolj bele! 18 év. A szerelem veszített. Női önérzet veszített. X láb nyert. Lúdtalp nyert. Örök narancsbőr nyert. 2 tip diabétesz nyert. Boldog élet veszített. Mindezt azért, hogy nyam-nyam a fehérliszt és cukor elolvadjon a szájban. Megéri? Hülyék vagytok? Nem érdekel, ha sértő. A barátok nem nyaliznak. Ez érted szól! Azért van az Update, hogy a nyami-nyamiról se kelljen lemondani. Még termék se kell hozzá, csak ész és figyelem! Ne fojtsd gusztustalan hájba az egyetlen életed! Nyami-nyami..." – kezdte Facebookos ámokfutását egy némileg túlúlyos nő képe alá kommentálva. Szerinte ez persze csak szocio-fotó, bár abban nem lennénk biztosak, hogy akkor is ezt mondaná, ha mondjuk egy híres stylist az ő öltözködésével illusztrálná a falusi diszkókban látható stíluskatasztrófákat.

Miután Schobert gyorsan kiadta a saját túlsúlyos idejéből ott ragadhatott frusztrációit, gyorsan emelte a tétet, és a rajongóit kezdte el alázni. Először legyíkozott valakit, akinek aztán egy idő után eltűnt a hozzászólása Facebookról, majd egy másik úriembert a profilképe alapján elküldte a Budapest Pride-ra, aminél tényleg kevés helyen lehet egyértelműbb buzizást olvasni. Nem véletlen, hogy a jó tetteire és kultúrmissziójára mindig büszke Schobert ellen ki is kelt magából a magyar meleg közösség. “Szerinted is felháborító, ha egy közszereplő homofób és erre büszke is? A Budapest Pride elítéli, mind a fizikai, mind a verbális agressziót, így azt is, amikor valaki profilképe miatt "buziznak" le. Nyomj egy like-ot, ha úgy gondolod ilyen embereknek nincs helye a közéletben” – írták oldalukon.

Összegezve mindent, Schobert Norbert parádézott a múlt héten: először megalázta kicsit azokat, akik segítségért fordulnak hozzá, majd nyilvánosan homofób megjegyzést tett. Mindezt céllal, hiszen a rendőrség egykori büszkeségének elmondása szerint megduplázódott oldalának látogatottsága. Akkor meg ugye biztos többen akarnak majd lefogyni, de minimum több emberhez jut el, hogy milyen fasza cég az a Norbi Update a szuperegészséges termékeivel.