Úgy tűnik, nemcsak a lagzi helyszínéhez vezető utat tették rendbe pont most, Orbán Ráhel szombati esküvője előtt, hanem arra is ügyelnek, hogy a templomhoz legközelebb eső parkolónál is sima legyen a járda. Erre utal legalábbis, hogy újraaszfaltozzák a második kerületi Rómer Flóris utca ezen szakaszát. Nyilván annak sincs semmi köze a közelgő eseményhez, hogy a környéken péntek délelőtt a füvet is lenyírták.

Az Index tudósítója megkérdezte a munkásoktól, miért éppen most újítják fel a járdát, amire azt a választ kapta, hogy "mert lesz az Orbán lány esküvője és addig be kell fejezni".

A munkások sárga láthatósági mellényt viselnek, melynek felirata szerint a Puhi-Tárnok Út- és Hídépítő Kft.-től vannak. A Puhi-Tárnok Kft egyik munkatársa az Indexnek elmondta, hogy sokfelé dolgoznak, most nem tudja pontosan, hogy biztosan ők dolgoznak-e a Mechwart téren, de szoktak Budapesten is munkát vállalni. Hozzátette, hogy általában a II. kerületi önkormányzat megbízásából szoktak dolgozni, tehát valószínűleg most is ilyen megállapodás keretében végzik a munkát a Mechwart parkban.