Igaz, hogy vége a nyárnak, de a nyár slágerét még így is meg tudta csinálni két, itthon eddig totálisan ismeretlen norvég srác. Már ha slágernek lehet nevezni egy egyértelműen ökörködésnek szánt dolgot, ami simán lehet, hogy az új Gangnam Style lesz. Ugyanis az Ylvis The Fox című számában minden megvan ahhoz, hogy ugyanúgy világsláger legyen, mint PSY száma, mert zeneileg olyan, mint mondjuk bármelyik Katy Perry, vagy akár Avicii szám, van benne könnyen megtanulható koreográfia, mint a Gangnam Style-ban is, és mellé még egy kellemesen idegesítő refrén is.

A két norvég fiú egyébként arról énekel, hogy minden állatról tudjuk, hogy mit mond, illetve milyen hangot ad ki, kivéve a rókát, ezt pedig képesek úgy előadni, mint a legprofibb fiúbandák – távolbarévedősen, komoly arccal, amitől elsőre akár még viccesnek is tűnhet a klip, de többszöri meghallgatás után már garantált, hogy mindenki rosszul lesz tőle.

A Gawker információi szerint egyébként a két norvég fiú, Bård Ylvisåker és Vegard Ylvisåker saját hazájukban azért már elég ismertek, sőt saját talk show-juk is van a TVNorge-on, és valószínűleg ez a szám is ahhoz készült promóként. Ha pedig arra kíváncsi, hogy valójában milyen hangot ad ki egy róka, indítsa el az alábbi videót.