Már lassan megnyugodhattunk, hogy az ezer éve együtt élő házasságot sikerült rendezni, a Blikknek sikerült újabb követ dobnia a dráma állóvízébe. Fotósuk megörökítette, ahogy Rékasi távozik a József Attila Színházból, majd egy perccel később Pikali Gerda is kilép a művészbejárón, és beszáll Rékasi kocsijába, majd együtt elhajtanak.

Nem lenne ezzel semmi baj, ha nem arról szólnának hónapok óta a hírek, hogy a Détár-Rékasi házaspár kapcsolata pont Pikali miatt jutott volna válságba. Ezt egyébként a három szereplő közül senki nem erősítette meg, sőt Pikali ügyvédjén keresztül cáfolt.

A házaspár május végén közös nyilatkozatban jelentette be, hogy válnak, Détár a munkába menekült, szeptember elején viszont egy éles fordulattal Rékasi visszaköltözött a családi házba, majd elugrottak Visegrádra egy kicsit wellnesselni. Most pedig valamiért saját autója helyett Rékasiéval távozott Pikali, ami természetesen nem jelent semmit. Egyébként azt tudta, hogy egy nap 800 millió dollár értékben adtak el az új GTA-ból?