"A 153 millió forintból az ügy végére úgy 190 millió forint lett, de szerencsére sikerült bebizonyítanunk álláspontunkat. Péternek korábban egy egyoldalú nyilatkozattal hosszabbították meg a szerződését, a mi álláspontunk pedig azon alapult, hogy ez a szerződés érvénytelen. Ügyfelemet megtévesztették, ugyanis amikor rávették, hogy írja alá, két műsor helyett hármat ígértek neki, valamint magasabb díjazást. Ezeket azonban nem tartották be. A héten kihirdették az ítéletet, és első fokon elutasították a Story Tv követeléseit. Azonban várható folytatás, hiszen már korábban is fellebbeztek. Ezzel viszont a saját perköltségüket növelik, amely eddig úgy hatmillió forint" - mondta a Blikknek dr. Mester Csaba, Hajdú Péter ügyvédje.

A Story TV-n futott korábban Hajdú Péter műsora, a Frizbi, amit aztán Hajdú átvitt a TV2-höz, a Story Tv elsőre 153 millió forintot követelt Hajdú cégétől, a Happy Film Média Kft.-től. Kötbér és meghiúsulási kötbér miatt igényelték az összeget, a csatorna álláspontja szerint Hajdú jogszerűtlenül bontotta fel a szerződést. Hajdú álláspontja pedig az, hogy azért döntött úgy, hogy nem gyárt több műsort a Story Tv-nek, mert a csatorna nem teljesítette a szerződésben foglaltakat. Az ügynek feltehetően itt még nem lesz vége, a Story Tv 15 napon belül fellebbezhet, a mostani pedig nem jogerős ítélet.

Nem ez az első per a Frizbi körül, a Legfelsőbb Bíróságig jutott a Cívishír publicisztikája, amiben a szerző azt állította, a Frizbi "szar, fos, hányadék". A Legfelsőbb Bíróság nem találta jogsértőnek a publicisztikát, az ügyről bővebben itt olvashat.