Bruce Jenner többé nem tartozik a Kardashian családhoz – írja az NY Daily News. 22 évnyi házasság után ugyanis Bruce Jenner és a Kardashian lányok anyja, Kris Jenner úgy döntött, különválnak.

"Jelenleg külön élünk, és így sokkal boldogabbak vagyunk. De mindig szeretni és tisztelni fogjuk egymást, egymástól külön élve is a legjobb barátok maradunk, és továbbra is a családunk lesz a legfontosabb dolgo a világon" – mondta a pár az E! News-nak.

Kris és Bruce Jenner  már többször költözött külön egymástól kisebb időszakokra, de eddig mindig tagadták, hogy házasságuk megromlott volna. Most viszont úgy tűnik, hogy a nagymamásan öregedő egykori olimpiai bajnok Bruce Jenner végleg elköltözött malibui otthonába.

A pár 1991-ben házasodott össze, egy hónappal azután, hogy Kris Jenner elvált első férjétől, O. J. Simpson egykori ügyvédjétől, Robert Kardashiantól, akitől a nőnek négy gyereke született: Kourtney, Kim, Khloe és Rob. Bruce Jennernek a korábbui házasságából két gyereke született, ezen felül pedig még két közös lánya született a párnak, Kendall és Kylie.