Kellemetlenül kínos, előre megírt, poénnak beállított valamivel kezdődött a Vundersőn és Zuperszexi, vagyis Sebestyén Balázs és Vadon János új late night show-ja, ami egy aktuális, közéleti, politikai témákat is boncolgató, vicces valami akar lenni. Az első tényleg kellemetlen három percet hihetetlen, de tovább tudták rontani azzal, hogy a retinákat bántó díszletben Boros Lajossal konferáltatta fel magát a két műsorvezető, akik aztán rögtön azzal viccelődtek, milyen szomorú, hogy a konkurencia egyik arca, Vujity Tvrtko vissza akar vonulni. Ezután a Schobert házaspáron röhögtek egy sort, ami nem nehéz, de ők még ezt is el tudták rontani, így már az elején rá kellett ébrednünk, hogy ez a műsor pontosan abban az univerzumban vicces, amiben a Bumerángon tudnak nevetni az emberek.

A showt egyébként tényleg be lehet állítani aktuálisnak, sőt még akár közéletinek is, mert poénkodtak egy sort Lazáry Viktor, szombathelyi alpolgármester állítólagos kokainozásán, aztán szó volt a bajai választásokról is, Sebestyén pedig egyszer kiejtette a száján, hogy MSZP. Viccesnek viszont egyik poénnak szánt valamit sem lehetett volna nevezni, sőt ezek talán még Kasza Tibor fényevős videójánál is kínosabbak voltak, ami tényleg nagy szó.

A műsor folyamán sokszor lehetett észlelni, hogy erősen próbálkoznak azzal, hogy legalább egy kicsit hasonlítsanak az amerikai late night showkhoz, például Jimmy Fallon műsorához, de sajnos még a másolás sem jött össze nekik. Persze lehet, hogy már az is segített volna, ha nem spórolnak, és veszik a fáradságot ahhoz, hogy RTL-es flottáról küldjenek sms-t Balázsnak, mikor az a Vajnától és feleségétől érkező állítólagos üzeneteket olvasgatta a telefonján. Ugyanis akkor az sms-ek nem az iPhone-ja jobboldalán jelentek volna meg, ahol az ember saját üzenetei szoktak látszódni. A legszomorúbb pedig még csak nem is ez volt, hanem az, mikor megjelent a Morgan Freemannek maszkírozott Fekete Pákó, mert ekkor már tényleg nem tudtunk mit reagálni, csak tátott szájjal nézni, mintha valami brutális tömegbalesetet látnánk.

És aztán végre kiderült az is, hogy a műsor miért megy néha élőben: van kérdés, amire lehet válaszolni sms-ben, hogy az ember aztán nyerjen egy plazmatévét. Ja, meg van random kiválasztott néző is, akiről aztán kiderül, hogy nem is olyan random kiválasztott, és itt végre be tudták keverni az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit is, mi meg ekkor el is jutottunk odáig, hogy bár nézzük a műsort, egyáltalán nem értjük, mi történik.

Pedig még csak ezután kezdődött az, hogy hazugságvizsgálóra kötötték az X-Faktorral befutott Vastag Csabát, akit többek között arról faggattak, hogy mihez hasonlítaná a farkát, egy rúd kenőmájashoz, vagy inkább szafaládéhoz, majd besétált Vágó István, Sebestyén kimondta a szájával azt, hogy internetmágus, mi meg feladtuk, és kikapcsoltuk a tévét.