"Add vissza a fényképezőgépet!" – mondja munkatársunk Rékasi Károlynak az alábbi videóban, amit fotósunk a telefonjával készített azután, hogy a színész csütörtökön, dulakodás közben elvette tőle az egymillió forintot érő gépét. Rékasi azután támadt rá kollégánkra, hogy észrevette, képeket készít róla és új nőjéről, Pikali Gerdáról egy nyilvános sajtóesemény után, amint autóval távoznak a budaörsi Metro parkolójából.

Amint az a felvételen is látható, fotósunk azután is rendületlenül követelte a fényképezőgépet Rékasitól, hogy a színész beszállt az autójába. Mivel kollégánk nem hagyta távozni, Rékasi kiszállt a járműből, és fotósunkhoz odalépve annyit mondott: "Ne kiabálj, mi bajod van, ideges vagy?" A Barátok közt Bartha Zsoltját alakító Rékasi akcióját megcsodálhatja az alábbi, pár másodperces videóban. A háttérben álló fekete pólós férfi Rékasi ismerőse, végig ott volt erősítésként a színész mellett. A felvételen látható történések után pár perccel Rékasi és csaja elhajtottak a fényképezőgéppel, amit még a rendőrök kiérkezése előtt motorral visszahozott a színész ismerőse. A Velvet fotósa feljelentést tett a színész ellen. A rendőrség még nem állapította meg, történt-e szabálysértés vagy bűncselekmény. 

A sajtóeseményen Rékasi és új szerelme, Pikali Gerda feltűnően szerették egymást, végig jól szórakoztak, és Rékasi több szemtanú előtt alkoholt is kortyolt. A színész viselkedésére a Barátok közt sajtója, Böjte Piros a következőképpen reagált: "Úgy tűnik, időnként Bartha Zsolt tör ki Karcsiból, ennek ellenére ez az ő magánügye."