Az újabban rövidhajú Brad Pitt úgy döntött, lemond a hagyományos mosakodási módszerekről és állítólag a citrom, a víz és az almaecet kombinációjából készült szerrel mosakszik, mert úgy gondolja, ez a fajta tisztálkodás jobb a környezet számára – írja a Female First.

"Brad azt mondta, mindig elolvassa a szappanok – különösen az antibakteriális szappanok – összetevőit, és úgy gondolja, a benne lévő méreganyagok nem csak bolygónkra nézve ártalmasak, hanem meggyorsítják az öregedést is" – mondta a színész egy jólértesült ismerőse.

Menyasszonya viszont nem annyira örül, hogy a színész ennyire óvja a környezetét, Angelina Jolie inkább szenved, mert szerinte Brad Pittnek olyan szaga van, mint egy kutyának. Sőt, a lap információi szerint Jolie fellázadt férje mániája miatt, és még a gyerekei is büdösnek nevezték az apjukat. A színésznő még viccelődött is, és azt mondta, csak addig megy bele a szappan nélkülözésébe, amíg nem ugyanazon a kontinensen tartózkodnak. A szappangyűlölő Pittnek épp ezért mázlija van, mert most Angliában forgat, Jolie pedig Ausztráliában, így a színész nyugodtan mosakodhat vegyszerek nélkül.