A héten ismét felröppent a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt összeházasodnak. Ennek örömére összeszedtük, hogy jól értesült források szerint hányszor és hol volt az esküvőjük. Meg ha már arra jártunk, azt is, hogy Jennifer Aniston eddig hány gyereket szült, hasonló források szerint.

Brad Pitt és Angelina Jolie esküvői, időrendben

  1. 2005 szeptembere
    George Clooney villájában tartják. Kénytelenek vagyunk idézni Clooney akkori nyilatkozatát a párról, annyira tökéletes. „Néhány alkalommal találkoztam Angelinával, mielőtt a barátom összejött volna vele. Nagyon szép és értelmes nő. Boldog vagyok, ha ő boldog. [...] Persze együtt is láttam már őket, nagyon elégedettnek tűntek."
  2. 2005 novembere
    Bocsi, téves. De az esküvő már meg is volt, titkos buddhista szertartással fogadtak egymásnak örök hűséget, ami ugyan nem hivatalosan elismert házasságkötés, de ez nekik tök oké. Mindez Indiában zajlott.
  3. 2006 februárja
    Igaz, azt mondják, hogy sose házasodnak össze, de ez csak elterelés! Még e hónapban, Írországban kötik össze sorsukat hivatalosan, mert Jolie ezt megígérte az édesanyjának.
  4. 2006 decembere
    Még karácsony előtt nyélbe ütik a dolgot, méghozzá Johannesburgban.
  5. 2007 márciusa
    Na jó, de most már tényleg összeházasodnak: a lagzi húsvétkor lesz, a Dominikai Köztársaságban, akárki meglássa! Ja, bocs, mégse.
  6. 2007 májusa
    Tényleg lesz lagzi, világraszóló. Ősszel. Valahol.
  7. 2008 februárja
    Ha nem ősszel, akkor idén tavasszal, a Santa Barbara-i otthonukban. De akárhol is, mindenképpen lesz, mert Pitt ultimátumot adott a nőjének.
  8. 2009 júniusa
    Most Jolie vetette fel a dolgot, látják, megvan az a hajlandóság! A részletek ismeretlenek.
  9. 2010 áprilisa
    Úgy látszik, ezúttal a másik fél habozott. Sebaj, Jolie megint megkérte pasija kezét. A pontos dátum és a helyszín ezúttal sem derült ki.
  10. 2010 decembere
    Ismét Indiában házasodnak. Biztosan azért, mert az már múltkor is bejött.
  11. 2011 júliusa
    Ezúttal Franciaországban házasodnak tutibiztosan. Nem csoda, hogy rászánják magukat, hiszen már legalább május óta nyaggatták őket gyerekeik, hogy legyen már lagzi.
  12. 2012 augusztusa
    Jaj, már május óta szerencsétlenkednek a szervezéssel, és nem feltétlenül ugyanolyannak akarják a lagzit. De talán a hétvégén összeházasodnak.
  13. 2013 nyarán
    Azt már júniusban tudni lehetett, hogy megvan a dátum, csak titkos. Most pedig Jolie egy ideje új gyűrűt hord az ujján, tehát megvolt az esküvő, mindenki haladjon tovább békével.

Összesen: Brad Pitt és Angelina Jolie a jólértesültek szerint 2005 óta legalább tizenháromszor összeházasodott. Ezúton is gratulálunk nekik.

Jennifer Aniston terhességei, időrendben:

  1. 2004 márciusa
    Ekkor még Brad Pittné volt, és azért hozták hírbe, mert sokat hisztizett. „Az örvendetes hírt a házaspár a hónap végén fogja bejelenteni" – vélték akkor a jólértesültek.
  2. 2004 júniusa
    Ekkor már nagyon akarták azt a gyereket. Mármint Pitték, nemcsak a bulvársajtó, de sajnos hamar megérkezett a cáfolat is.Ezután egy kis hiátus következett, a színésznő méhéről szóló spekulációk 2006-ig kénytelenek voltak annyival beérni, hogy jövőre szülni akar. Akkor már nem Pittnek, hanem Vince Vaughnnak.
  3. 2007 decembere
    Itt már legalább feltételezték, hogy gyereket vár. Elég hamar cáfolta.
  4. 2008 októbere
    Ekkor már mi is untuk kicsit. A Vaughn-korszak véget ért, John Mayerrel kavart (aki most éppen Katy Perry vőlegénye, de azóta járt már Taylor Swifttel is), és bár szakítottak, de újra összejönnek, mert Aniston a zenész gyerekét várja. Ezért hát nem is cigizik már. Sőt,összeházasodnak. Ja, várjanak, mégse. De ha lesznek, ikrei lesznek.
  5. 2011 augusztusa
    Fájdalom, de jelen sorok szerzője is hozzájárult a történet dokumentálásához, amikor terheshasat vélt felfedezni a kicsit megpocakosodott Anistonon. Mea culpa, haladjunk tovább.
  6. 2012 decembere
    Sokáig hallgattunk, a világsajtó is, de hát már esküvőt tervezett, és elég nagy volt a hasa, amit lefotóztak. Hiába, Aniston látszólag nem került közelebb a gyerekszüléshez.
  7. 2013 áprilisa
    Anistonnak még nagyobb hasa van, és még furcsán is áll, tehát bizonyára terhes. Hát nem.
  8. 2013 augusztusa
    Nagyon gyanús a hasa, amit hangsúlyoz is egy feszülős ruhával. És egy másikkal, amitényleg kismamaruhának néz ki.
  9. 2013 szeptembere
    A US Weekly címlapon hozza a terhesség hírét, amit a színésznő sajtósa csípőből cáfol.

Összesen: Jennifer Aniston az utóbbi években a jólértesültek szerint kilenc gyereknek adott életet, akiket azóta is rejteget valahol.

Akkor meg minek írtok róluk?

A világ – celebek életeseményei iránt érdeklődő részének – igenis érdekes lenne, ha ezek a tényleg keresett sztárok szülnek, házasodnak, nagybejelentenek. Pont ezért mindig fognak rájuk figyelni a pletykagyárosok, a fotósok, és igyekeznek minél előbb dokumentálni a nagy híreket.

Ha pedig az egész világon azt olvasni, hogy szinte biztosan összeházasodtak, gyereket várnak, vagy más, hasonlóan fontos dolgot tesznek, mi sem hallgathatjuk agyon a feltételezéseket. Legfeljebb kitétellel tesszük közzé.

(Egyébként szerintünk sosem fognak összeházasodni, Anistonnak pedig nem lesz gyereke.)