horoszkóp

Vajna Tímea öt év múlva szülne

2013.11.04. 07:37 Módosítva: 2013-11-04 07:39:21

Vajna (eddig Palácsik) Tímea öt év múlva szülne gyereket a most 69 éves Andy Vajnának, és látszólag az sem izgatja, hogy a producer addigra 74 éves lesz – írja a Blikk.

"Beszélgettünk már a gyermekvállalásról, de még nem érzem magam abban a korban, hogy babát vállaljak. Szeretnék adni magamnak még négy-öt évet, amíg egymásra figyelünk, utazgatunk. Egyébként két gyermeket szeretnék, egy fiút és egy lányt. Andynek is hagyni akarok időt, hogy ismerjen meg jobban. A fia elvesztése után így lesz egy kis idő, ugyanis még mindig úgy beszél róla, mintha élne. Nagyon hiányzik neki. Ilyenkor jókedvre derítem, viszem magammal. Szerintem azért talál ki nagyon sok programot, hogy ne üljön otthon, és ne jöjjenek a gondolatok – mondta Vajna Tímea a Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsor ma délután adásba kerülő részében.

Vajna Tímea a Blikk szerint arról is beszélt, hogy exe, a jelenleg börtönben lévő Damu Roland nagy nyomot hagyott benne, és még mindig rémálmai vannak miatta. "A történtek a lelkemben mindig ott élnek. Nem szégyellem bevallani, hogy voltam két pszichológusnál is, folyamatosan jártam hozzájuk, hogy át tudjak ezen lendülni. Nagyon sokszor az álmomban visszatért, és úgy ébredtem, hogy remegtem és izzadtam. Előfordult, hogy azt álmodtam, hogy az a másik személy rovar formájában jelenik meg, máskor meg azt, hogy hallom a hangját, félek, és menekülök. Abból a korszakból minden megmaradt, különösen az, amikor nagyon fájt a verések után. Az emberi szervezet regenerálódik, de a lélek nem. Az előző kapcsolatban meghalt a lelkem. És Magyarországon sok a negatív ember. Úgy szeretnék mindenkinek megfelelni, de nem lehet. Hihetetlen, mennyire gyűlölnek engem a magyarok. Andy mellett is van bennem némi megfelelési kényszer, de épül az új énem."