Zalatnay 2001-ben már egyszer megdöbbentett mindenkit Playboy fotóival, melyeken 54 évesen pózolt meztelenül, most még nagyobb durranásra készül. Mivel Playboy már nincs, most, 66 éves korában saját maga szervezett egy fotózást, és szerdától már kapható is lesz a naptár, melyben meztelenül pózol.

„Jövőre lesz ötven éve, hogy a pályán vagyok: tervezek egy könyvet, egy új lemezt, és természetesen hatalmas koncertkörutat. Mindezek mellett szerdán polcokra kerül az úgynevezett Zalatnay Cini-album, amely reményeim szerint 2014-ben sok háztartásban kikerülhet a falra. Négy napon át reggeltől estig fotóztunk, és újra megmutatom magam a teljes testi-lelki valómban. Nincs mit szégyellnem, úgy érzem, ez a karrieremre is igaz” – nyilatkozta a Borsnak Zalatnay. A lap munkatársai már láthattak párat a pucér képekből, lesz olyan, amin cowgirlként pózol, meg olyan, amin meztelenül hasal, egy csillaggal takart melles kép pedig már címlapra is került náluk.

Félelemmel vegyes borzongással várjuk a szerdát, hisz bár Zalatnay Sophia Lorenhez hasonlítja magát, a nemrég megrendezetett mulatós-celebbulin nem a legjobb formáját hozta – persze ettől még egy Guiness rekord megdőlhet: „Sophia Loren hetvenkét évesen szerepelt a Pirelli-naptárban 2007-ben, de azok pusztán erotikus képek. A Guinness Rekordok Könyvének már jeleztük, hogy megjelenik az albumom, így, ha igazak a hírek, világrekorder lehetek, mint a legidősebb közéleti személyiség, aki meztelen képeken szerepel” – magyarázta a Borsnak Zalatnay.