"Hétről hétre egyre csinosabb vagy" – vette ki a szót a szánkból Alföldi Róbert mentor, színházi rendező, amikor a műsorvezető Lilu külsejét dícsérte (absztrakt mintás, világos miniruha). A mentoroknak nehéz dolguk volt vasárnap este, de végül valakit ki kellett ejteni, Péterffy Lili lett az. Lássuk, mivel tudtak a készítők még a roppant szórakoztató szombati adáson is túlmutatni!

A meglepetésprodukciót Fábián Juli és Zoohacker szolgáltatták egy új dallal. A készítők amúgy ezen az estén is kímélték a gyenge szívvel rendelkező nézőket, és igyekeztek minél kevesebb izgalmat csempészni a műsorba. Emberi gesztus. Az egyik feszültebb pillanat az volt, amikor Lilu bejelentette: a legnőiesebb bakfis, Péterffy Lili és a harmonika Elvise, Szabó Ádám párbajoztak. Mi nem is tudnánk választani, melyik csalogány volt a jobb, de legalább igazi magyar dalokat adtak elő.

Alföldi Róbert természetesen támogatta tehetséges mentoráltját, "felnőtt a gyermek" – mondta. Tóth Gabi is saját mentoráltjára szavazott, aki előtt van egy fal, és Tóth leszedegeti a téglákat erről, bármit jelentsen is ez. Szikora Róbert is nehezen döntött, hosszas és némileg zavaros (de költői!) mondandója után Szabót küldte haza. "Egy nagy pillanata Ádámnak volt" – ez volt Geszti Péter indoka, amivel döntetlenre hozta az állást, és Péterffyre szavazott. A közönség végül utóbbit űzte  haza, drámai pillanatok voltak ezek, könnyekkel és érzelmekkel. Alföldi Róbert mentorált nélkül maradt.

Ma este is fantasztikusan éreztük magunkat a képernyő előtt! Köszönjük X-faktor!

Ha kommentálná, itt megteheti.

Kövessen minket a Facebookon is!