Manapság egy tehetségkutató semmit sem ér sztárokból álló zsűri nélkül, és a zsűritagoknak az egyik legfőbb feladata (főleg, ha az eredményt nem ők, hanem a nézők szavazatai döntik el), hogy jókat mondjanak és közben csodásan nézzenek ki. Ebben a szezonban a két legfontosabb ilyen vetélkedő itthon a Sztárban sztár és az X-faktor, ezért úgy döntöttük, összehasonlítjuk az egyébként elég hasonló összetételű zsűriket, és szavazásra bocsátjuk őket egymással szemben. De itt természetesen csakis az öltözködés számít, hiszen ez a heti trend.

Liptai Claudia

Szegény Liptai Claudia volt a múlt hét lúzere, ezért nagyon szurkolunk neki, hogy legalább ebben a szavazásban jól szerepeljen. Minden esélye meg is van rá, hiszen a mindenféle bulváros problémáktól függetlenül általában csodálatosan néz ki, még akkor is, ha ruhatárába nem visznek bele különösebb izgalmakat a Sztárban sztár készítői. Az ilyen műsorok zsűrijének általában csak egy női tagja van, aki emiatt könnyen tündököl férfikollégái oldalán, Liptai is ezt teszi, általában feketében vagy egyszínűben, de mindig változatos frizurával és ízlésesen visszafogott sminkkel. Természetesen több fotónk is van róla a képösszeállításban, mindenképpen nézze meg az összeset, mielőtt ítéletet mond!

Lakatos Márk

A Sztárban sztár zsűrijében Liptai és Majka között szokott ülni Lakatos Márk, aki ugye elvileg könnyű helyzetben van egy ilyen szavazáson, hiszen az a mestersége, hogy hogyan kell jól kinézni. Jól tudjuk, hogy Lakatos Márktól nem idegenek az egészen extrém ruhák, az évek során láttuk már űrlényként és Fluorita Luxként is. Ehhez képest a mostani péntek esti műsorokban általában egész visszafogottan öltözik, de ez érthető is, hiszen a műsor nem az ő, hanem a versengő énekeshírességek átváltozásairól és jelmezeiről szól. Azért még a távolról szimpla sötét öltönynek tűnő összeállításait is érdemes közelebbről megnézni, hiszen biztos, hogy van rajta valami váratlan, de nem hivalkodó különlegesség vagy kiegészítő.

Majka

A heti trendben valamiért mindig hat embert mutatunk, ezért most egy műsorból három zsűritagnak jut hely, ami miatt a legkevésbé izgalmas öltözködésű Hajós Andrást diszkvalifikáljuk a versenyből Majka javára. Majoros Péterrel kapcsolatban természetesen az izgat minket ennyire, hogy vajon miért ragaszkodik ennyire a sálakhoz. A képösszeállítást végigkattintva az ember azon kezd gondolkodni, hogy mekkora sálkollekciója gyűlhetett már össze Majkának, meg hogy vajon most neki is állandó kiegészítője marad-e most már örök időre a nyak köré kanyarított kendő, mint Vujity Tvrtkónak a baseball-sapka (valószínűleg nem, hiszen a Velvetnek is sál nélkül nyilatkozott nemrég). Mindenesetre Majka nem szokta túlelegánskodni a péntek estéket, a személyiségének megfelelően lazán szokott öltözködni, aki szereti ezt a stílust (és a sálakat), az bizonyára rá fog szavazni alább.

Tóth Gabi

Két hete az RTL versenyének énekesnői közül önök Péterffy Lilit szavazták meg a legjobban öltözöttnek, akkor most nézzünk három zsűritagot az X-faktorból! Itt az egyetlen női mentor ugye most már nem Keresztes Ildikó, hanem Tóth Gabi, akit szerencsére sokkal izgalmasabban lehet a végzet asszonyának felöltöztetni, mint elődjét. Tóth Gabi ruhájáról volt már pár poszt idén ősszel a Velveten, lehet, hogy sokakat idegesít, de azt el kell ismerni, hogy ő az, aki pusztán a külsejével is fel tudja magára hívni a figyelmet. Stílusa valahol a korábbi vadmacska-rokkercsaj és a liptais dívaság között egyensúlyoz hol mellekkel, hol combokkal, és szinte mindig roppant erős sminkkel és rengeteg kiegészítővel.

Alföldi Róbert

Kevés emberről volt annyit szó idén Magyarországon, mint Alföldi Róbertről, és a nemzetis bonyodalmak után az X-faktoros szereplés gondoskodik arról, hogy a nagyközönség továbbra se feledkezzen meg róla, de végre valami politikamentes környezetben találkozzon vele. Alföldi mindig is a munkájával provokálta a közönséget, sosem a külsejével, és ez most is így van – aki valami extravagánsat várt tőle, annak csalódnia kellett. Egy piros zakónál sokkal merészebbet nem nagyon láttunk rajta eddig az egész szezonban, dehát ilyen ezüstösre őszült hajhoz nem is nagyon passzolnának a tarka jelmezek.

Geszti Péter

Ki öltözködik a legjobban?

És mivel az X-faktor négytagú zsűrijének is csak három hely jár ebben a heti trendben, némi tépelődés után Szikora Róbertet diszkvalifikáltuk a négy mentor közül, mert azért mégiscsak Geszti Péter öltözködése az érdekesebb. Popsztárként és reklámszakemberként nála jobban senki nem tudja, hogy mennyire fontos a külső ebben a két, egymástól nem túl távol álló szakmában, és afelől sem lehet kétség, hogy Geszti Péter pontosan tudja, hogy 49 évesen mi áll neki a legjobban. Próbálja ruházatával is egyszerre mutatni személyisége két oldalát, azaz a nagydumás örökfiatal sztárt és a komoly, profi szakembert. Erre a komolyságra utalhat, hogy zakóban szokta mentorálni versenyzőit, de közben mindig van az öltözékében valami menő – egy zászlós póló vagy egy tornacipő (sál szerencsére nem). Szóval, ön szerint melyik zsűritag vagy mentor öltözködik a legjobban? Szavazzon a kedvencére!