Jack Gleeson, aki a Trónok harca című, fantasztikus HBO-sorozatban Joffrey Lannistert Baratheont játssza, visszavonul a színészettől, ha véget ér a sorozatbéli munkája – írja a NY Daily News. A szadista gyerekkirályt alakító színésznek egyszerűen elég volt ennyi.

„Színész akartam lenni, és csak az utóbbi néhány évben gondoltam meg magam, úgyhogy még az is lehet, hogy majd megint meggondolom magam" – mondta el a 21 éves színész egy tévéműsorban. Egyébként Dublinban tanul filozófiát és teológiát, a Trinity College-ban, amikor éppen nem forgat. És nem nézi a Trónok harcát. Partnernője, Natalie Dormer korábban azt mondta róla, hogy egyáltalán nem hasonlít a karakterre, amelyet alakít, hiszen ő a legérzékenyebb, legcsendesebb, legkedvesebb fiú, akivel valaha találkozott. 

„Kicsit hálátlannak érzem magam, mert olyan helyzetben vagyok, amelyről mások csak álmodoznak, de úgy látszik, a fennmaradó időben ilyen hálátlan leszek." Rút spoiler a hajtás után, a cicás kép mögött!

Vigyázat, tényleg spoiler jön! 

Szóval mivel a könyvek szerint Joffreyt a saját esküvőjén megmérgezik, ezért már csak a következő évadban fog szerepelni, vagyis gyakorlatilag többet nem forgat. Ön sajnálja?

Kár?