Az X-Faktorban ma bulislágereket énekeltek a versenyben maradt énekesek, méghozzá mindegyik kapásból kettőt, hogy véletlenül se tartson kevesebb ideig a műsor, amiben Tóth Gabi ma nem villantott semmit, viszont kárpótoltak minket Alföldi Róbert bronz színű zakójával. Alföldi elmondta, hogy persze sajnálja, hogy kiesett az összes mentoráltja, de azért büszke az összesre, majd Geszti szólalt meg, és azt mondta, nagyon szeretné, "ha az idei döntőbe egy olyan bulis csaj kerülne be, akinek kettessel kezdődik a személyi száma."

Elsőként Csordás Ákos énekelt egy brutálisra diszkósított Bonanza Banzai dalt, és hogy mindenki érezze, hogy most igenis bulizni kell, a közönség kezébe világító rudakat nyomtak. Ettől egy kcisit egy ukrán diszkóban éreztük magunkat, és Szikora is valami hasonlót érezhetett, mert ő pedig orosz matrózhoz hasonlította az énekest. Az igazi sokk pedig Csordás második száma alatt ért el minket, mikor a Daft Punk és Pharrell Williams Get Lucky-jának a metálosított verzióját énekelte el fájdalmasan hamisan. Dalgyalázás. Csak ennyit tudunk mondani. Tóth Gabi szerint nem sok énekes tudná ezt a szerinte nagyon nehéz dalt így elénekelni, szerintünk meg így egyáltalán nem is szabadna elénekelni.

Danics Dóra először Katy Perry Firework című számát énekelte, méghozzá bántóan hamisan, pedig Danicsnak eddig csak a túljátszással akadtak gondjai, a hangokkal nem. A mentorok viszont mást hallhattak, mint mi, ugyanis agyondícsérték az énekesnőt, aki Geszti szerint győztes alkat. Második számként Danics Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dalát énekelte, ami maximum egy temető mellett lehetne bulizene, de látszólag ez csak minket zavart.

A ByTheWay tagjai Daniccsal ellentétben nem voltak hamisak, sőt az eddigiekhez képest talán még szórakoztatónak is tudnánk mondani első előadásukat, de lehet hogy csak túl sokat néztük az X-faktort. Vagy egyszerűen csak nehéz rosszul előadni az LGT Embertelen dalát. Másodjára a Lady Marmalade-ot énekelték el, ezt viszont már hamisan, de nem kell aggódni, tökéletesek lesznek majd egy tengerjáró hajón, az osztrák nyugdíjasok úgyis szeretik az ilyet.

Krasznai Tündét őrült gótnak öltöztették, és így énekelt el egy Európa kiadó számot, aminek maximum a címe bulis: Popzene. Krasznai végre nem enerváltan lihegett, hanem kellemesen ordított, és kicsit meg is ijedtünk, hogy így a végefelé elkezdett elviselhetővé válni az X-Faktor. Az expornós másodjára maszkulin dögnek öltöztetve énekelte el Madonna Express Yourselfjét, amire Geszti valami olyasmit mondott, hogy erre szerinte még az underground világ is felkapja a fejét. 

Szabó Ádám először egy tucat rángatózó nő között, bőrszerkóban lihegte el és gyalázta meg a Depeche Mode Personal Jesusát, mi pedig üvöltve akartuk kikapcsolni a tévét, mert ilyen fájdalmasat még soha az életben nem láttunk és hallottunk. Alföldi az előadás után először nem találta a szavakat, majd azt mondta, "ez a felnőtt változat volt, de még mindig a Tom és Jerry felnőtt változata." Az énekest valamiért ezután is színpadra engedték, hogy tangóharmonikázva énekeljen el egy rettenetes számot, amiről végül kiderült, hogy a Magna Cum Laude Pálinka-dala.

Nekünk ekkor már nagyon fájt minden, de szerencsére ez volt az utolsó szám, az est sztárvendégét meg már képtelenek voltunk megvárni, pedig az RTL Klub szerint Zséda a tökéletes popsztár. Holnap párbaj, végre kisesik egy újabb versenyző, és örülhet mindenki, mert már csak két hét, és vége. Komolyan.

Önnek is elege van már? Kommentálna? Itt megteheti.

Kövessen minket a Facebookon is!