Időhúzással kezdődött az X-Faktor párbaj adása, mivel először megmutatták, mi történt a szombati dalgyalázó adásban a kulisszák mögött. Semmi. Aztán még pár percig hallgathattuk azt, hogy hogy érzik magukat a mentorok, majd Lilu elmondta, hogy már megint minden eddiginél szorosabb és kiélezettebb a verseny.

Ezután pedig a bent maradt versenyzők egy közös dalt adtak elő, méghozzá Simon Webbe No Worries című tinglitangli számát, amiben Danics Dóra megmutatta, hogy már nem csak beszéd közben, hanem éneklés közben is tud nyávogni és affektálni. Aztán reklám volt, és újabb időhúzás, majd következett a 2011-es X-Faktor győztese, az RTL Klub szerint varázslatos hangú Kocsis Tibor, meg vagy két tucat táncos, akiktől egy kicsit davidguettás lett a hangulat, amellett, hogy már megint unatkozunk.

Hogy még tovább unatkozzunk, újra megmutatták a tegnap esti előadásokat, majd szintén időhúzásként végre lezárták a szavazást, és lassan azt is megtudhattuk, hogy a mezítlábas Tóth Gabi két mentoráltjának, Csordás Ákosnak és Szabó Ádámnak kell egymással párbajoznia. Mondjuk ezen nem csodálkoztunk, hisz ők ketten gyaláztak rommá két dalt is a szombat esti adásban.

Tóth Gabi könnyek közt először Szabó Ádámot konferálta fel a színpadra, aki egy Gary Moore számot énekelt terpeszállásban. Tóth Gabi még ezek után is könnyezett, sőt már sírt, miközben Csordás Ákost hívta a színpadra. Másik mentoráltja Katona Klári Titkos szobák szerelme című számát énekelte el, valószínűleg azért, hogy Tóth Gabi még jobban bőgjön. Most kivételesen nem azt a videót tesszük ide, amiben Csordás énekel, hanem inkább azt, amiben Katona Klári, ugyanis az élvezhető, szemben azzal, amit Csordás Ákos művelt a színpadon, ő ugyanis konkrétan megölte a dalt.

Tóth Gabi levegő után kapkodva, és könnyeivel küszködve, két mentoráltja közül Szabó Ádámot küldte haza, Geszti pedig egy sor mellébeszélés után szintén Szabó Ádámot akarta versenyen kívül tudni. Szikora Róbert viszont Csordás Ákost küldte haza, Alföldi pedig miután agyondicsérte mindkét srácot, végül úgy döntött, ő is Szabó Ádámot küldi haza, így jövő héten már nem láthatjuk énekelni a tangóharmonikás fiút, csak a másik dalgyalázót, Csordás Ákost. 

Örül? Nem örül? Kommentálna? Itt megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!