Minden a futtattással és prostitúcióval vádolt Keleti Györgyitől hangos, akinek olaszországi ügye még mindig tart, de ő madame-ként aposztrofálja magát, és könyvében teregeti ki az életét. És még be is törtek hozzá. "Zaklatottan, szinte még remegő hangon mesélte el, mi történt velük. Hajnali négy óra körül ébredt fel arra, hogy valakik settenkednek a kertjükben. Györgyi, mivel azonnal kiabálni kezdett, Kolja, a párja villámgyorsan a teraszon termett. A férfiről tudni kell, hogy naponta legalább két órát gyúr, fellépése a kőkemény bűnözőket is elriasztja. A betolakodók meg is ijedtek tőle, és elszaladtak. Györgyiék alig tudtak elaludni ezek után, de a rendőröket nem értesítették" – mondta egy névtelen barát állítólag a Borsnak, a lap megkérdezte Keletit is, aki megerősítette a hírt, kedden hajnalban, –aznap, amikor megjelent a könyve –, betörtek az otthonába.

A Blikk közben újabb részletet közölt Keleti könyvéből, eszerint állítólag az egyik nős, ellenzéki politikusnak rendszeresen szállított lányokat, és a politikus még kokaincsíkot is tolt mielőtt a lányokhoz nyúlt. Állítólag a férfiakat is szereti. 

"Tudtam róla, hogy szereti az italt, a kokaint, hogy valaha férfiakkal is volt intim kapcsolata, hogy a fiatal és szép nők épp olyanok neki, mint a kábítószer. De van valami, amit még a gyors kielégülésnél is jobban szeret: a pénzt. Ha éppen nagyot kaszált egy üzleten, mindig meglátogatta valamelyik prostimat, szex előtt felszívott egy csík kokaint, és utána önkívületi állapotban volt velük. Gyakran megütötte őket, de soha nem bántotta annyira, hogy nyomot hagyjon a nőn. A lányok nem szóltak a pofonokért, hiszen pontosan tudták, hogy az agresszivitás csupán eszköz a férfi számára, hogy a hatalmát és a mindenhatóságát újra meg újra bizonyítsa" – áll a kiteregetett könyvben. 

Ez a részlet, és úgy általában a könyv azért is érdekes, mert Keleti Györgyi korábban azt nyilatkozta a Velvetnek, hiába folyik ellene eljárás Magyarországon, semmilyen bűncselekményt nem követett el