Az egyre aggasztóbban lerobbanó színész kivételesen egészen összekapta magát, és csapatával, a Pizza Undergrounddal csinált egy hamisítatlan trash klipet. Az EMI szerzői jogokra hivatkozva persze azonnal lekapta YouTube-ról a csodás műremeket, de szerencsére több híroldal még idejében lementette, úgyhogy most jól megnézhetik.

A 2012 februárjában alakult banda túl van már néhány fellépésen. Többek közt a Comic Arts Brooklynon és egy Lou Reed emlékkoncerten is megmutatták már magukat.

Mit szól a Pizza Underground első klipjéhez?

Nagyon azért ne szégyelljék magukat, ha eddig nem ismerték volna a Pizza Underground nevű csapatot, mi se hallottunk róluk. Pedig elég vicces dolgokat művelnek: A Velvet Underground egyébként közepesen unalmas szövegeit költik át pizza érintettségű agymenésekké. Elkészült már az I'm Beginning to See the Light cover, I'm Beginning to Eat the Slice-ra módosítva. Debütáló videójukban három dalt is mashupoltak, az All Tomorrow's Parties-t (All the Pizza Parties), a Femme Fatale-t (Pizza Gal) és a Take a Walk on the Wild Side-ot (Take a Bite of the Wild Slice) egészen elképesztő módon. Nekünk mégis tetszik. És önöknek?