Ritkán találkozunk hasonló esettel, meg is hatódtunk kicsit a lelkiismeretes rabló jótéteményén. A Radics Gigivel catfightoló énekesnő szintetizátorát, mikrofonját és erősítőjét karácsonykor lopták el. 

Nótár már megadta magát sorsának, beletörődve nekiállt új mikrofont szerezni magának, amikor váratlanul egy férfi csengetett fel hozzá, mondván: ellopott cuc­cait Tornyosnémeti irányában, Szikszó előtt bal kéznél, a pihenőnél megtalálja. Még azt is hozzátette: "Bocs, nem tudtuk, hogy a tiéd!"

"Álmodni se mertem volna, hogy előkerülnek a cuccaim!" – lelkendezett Nótár. "Miután átadta az üzenetet, azonnal kocsiba ültünk az unokatestvéreimmel, és elhajtottunk Tornyosnémeti irányába. A szikszói pihenő előtt áll egy fogadó, azt meg bokrok szegélyezik. A bokorban találtuk meg minden hangszeremet, a mikrofonokat, meg az erősítőt is. Semmi nem hiányzott a felszerelésből. Az erősítő szét volt ugyan szedve, de nem esett baja, szóval újra össze tudtuk állítani" – mondta a Sztárban sztár döntőse a Blikknek, aki másnap visszavonta a rendőrségi feljelentést.